MEDI-PEEL Extra Super 9 Plus Blackhead Out Nose Pack

2,50 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Kaheetapiline puhastusmask ühendab endas biotselluloosi mugavuse ja patenteeritud toimeainete tõhususe. Esimene etapp avab ja puhastab tõhusalt poorid, lahustab rasukorgid ja mustpead, tekitamata seejuures ärritust. Teine etapp taastab naha niiskustasakaalu, normaliseerib rasunäärmete tööd ja vähendab tundlikkust.

    Samm 1:

    Hapete kompleks (AHA, BHA, PHA, LHA) puhastab poorid liigsest rasust ja mustusest, koorib õrnalt epidermise sarvkihti, vähendab aknejärgseid jälgi ja normaliseerib rasu tootmist.

    Natural Protector™ – patenteeritud kompleks, mis põhineb taimsete ekstraktide segul ja on saanud ECOCERT-i sertifikaadi oma orgaanilise koostise eest. Valge paju koore ekstrakt, fermenteeritud ubade ekstrakt, portulaki ekstrakt, pune lehtede ekstrakt, kaneeli ekstrakt, Baikali tihasheina ekstrakt ja küpressi ekstrakt kompleksis omavad põletikuvastast toimet, rahustavad ja niisutavad sügavuti nahka, taastavad seda ning normaliseerivad rasutootmist, vältides komedoonide teket.

    SingGreen® – patenteeritud taimne toimeaine, mis põhineb papaia, õuna, jaapani aprikoosi ja viinamarja ekstraktide antioksüdantsetel ja keratolüütilistel omadustel.

    Samm 2:

    Anti-Sebum P Complex (õhtuse priimula, loodusliku pueraria juure, männinõelte ja jalaka juurekoore ekstraktid) – neljast taimeekstraktist koosnev kompleks, mis on suunatud pooride ahendamisele, rasunäärmete töö reguleerimisele ja naha tekstuuri parandamisele.

    AQUAXYL – patenteeritud glükoosi ja ksülitooli kompleks – niisutajad ja hügroskoopilised molekulid, mis suudavad siduda vaba vedelikku. Niisutab ja taastab nahka, hoiab ära transdermaalse niiskuskao, aktiveerib keramiidide sünteesi. Tänu niiskuse säilitamisele rakkudes parandab naha elastsust ja tugevust.

     

    Kasutusjuhend:

    • Asetage mask tihedalt nahale, veendudes, et ei jääks õhumulle, ja jätke see 15 minutiks. Tugevama toime saavutamiseks võib eelnevalt nahka aurutada ja maski peale kanda toidukilet. 15 minuti pärast eemaldage mask ja puhastage nahk vatitikuga.
    • Kandke nahale jahutav poore ahendav mask 10-15 minutiks, seejärel eemaldage mask ja masseerige ülejäänud essents nahka.

    Bränd

    Medipeel+

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “MEDI-PEEL Extra Super 9 Plus Blackhead Out Nose Pack”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga