Päikesekaitse seerum SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit, 50ml

24,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit päikesekaitse seerum SPF50+ PA++++ rahustab, värskendab ja niisutab nahka, luues nähtamatu barjääri, mis kaitseb UVA- ja UVB-kiirguse eest.

    Seerumi kerge tekstuur imendub kiiresti, ei jäta nahale kleepuvat tunnet ega valgeid jooni. Toode hoiab ära naha kuivuse ja kiskumistunde, säilitab elastsuse ja siledustunde ning sobib tundlikule nahale. Mugava dosaatoriga pakend võimaldab toodet lihtsalt kasutada.

    Peamine komponent on niisutav kompleks Hyalu-Cica, mis koosneb Aasia vesinaba ekstraktist ja hüaluroonhappest. Hyalu-Cica taastab niiskuse tasakaalu, leevendab ärritust ja punetust, tugevdab naha loomulikku kaitsebarjääri ja toetab naha tervist. SKIN1004 toodetes kasutatav Aasia vesinaba ekstrakt kogutakse Madagaskari ökoloogiliselt puhtas piirkonnas ja ekstraheeritakse külmmeetodil, mis aitab säilitada maksimaalselt kasulikke aineid.

    Toote koostis sisaldab ohutuid fotostabiilseid uue põlvkonna keemilisi filtreid, mis kaitsevad ultraviolettkiirguse eest kuni 8 tundi linnatingimustes:

    • Uvinul A Plus (Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate) kaitseb UVA-kiirguse eest.
    • Tinosorb M (Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol) kaitseb nii UVA- kui ka UVB-kiirguse eest. Toimib segatoimelisena, neelates ja peegeldades ultraviolettkiirgust.
    • Iscotrizinol/Uvasorb HEB (Diethylhexyl Butamido Triazone) on ülikõrge fotostabiilsusega laia spektriga filter, mis kaitseb nii UVA- kui ka UVB-kiirguse eest, kaotades oma omadustest vaid umbes 10% 25 tunni jooksul.

    Täiendavad toimeained:

    • Niatsiinamiid (vitamiin B3) hoiab ära naha läikimise, reguleerib rasu tootmist, helendab ja hoiab ära uute pigmendilaikude tekkimise ning suurendab kollageeni tootmist.
    • Adenosiin on võimas vananemisvastane toimeaine, mis stimuleerib kollageeni tootmist, suurendab elastsust ja tihedust, pinguldab ja silub nahka ning aeglustab vananemisprotsesse.
    • Karusmarja- ja kaselehtede ekstrakt omab antioksüdantseid omadusi, kaitseb epidermist väliste ärritajate eest ja suurendab naha kaitsefunktsioone.
    • Gingko biloba lehtede ekstrakt pehmendab, pärsib põletikku, omab antibakteriaalset toimet, kiirendab taastumist ja stimuleerib kollageeni sünteesi, vähendades sellega kortsude nähtavust.
    • Rohelise tee lehtede ekstrakt toniseerib, aitab võidelda oksüdatsiooniprotsessidega, kaitstes rakke, vähendab turset ja normaliseerib rasu tootmist.
    • Nisu idude ekstrakt soodustab kudede taastumist, pehmendab, toidab, ravib aktiivselt, puhastab ning omab põletikuvastast ja antioksüdantset toimet.
    • Brokkoli ekstrakt sisaldab A- ja C-vitamiine, hoiab ära pigmendi ja kortsude tekkimist, helendab õrnalt ja omab vananemisvastast toimet.
    • Rukola ekstrakt rikastab mineraalide ja antioksüdantidega, ravib haavakesi ja mikropragusid ning pärsib kahjulike bakterite kasvu.

     

    Sobib normaalsele, kombineeritud, kuivale ja tundlikule nahale.

    Kasutusjuhend: Kandke pärast päevase hoolduse etappe umbes 1,2 ml toodet näole, kaelale ja teistele avatud nahapiirkondadele 15-20 minutit enne õue minekut. Otsese päikese käes viibimise ajal (näiteks rannas) uuendage kaitsekihti iga 2 tunni järel.

    Nahatüüp

    Kõigile nahatüüpidele, Kombineeritud, Kuiv, Kuperoosne, Normaalne, Probleemne/akne, Rasune, Tundlik

    Bränd

    Skin1004

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Päikesekaitse seerum SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit, 50ml”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga