Kerge mineraalne päikesekaitsekreem Anua Airy Sun Cream SPF50+ PA++++, 50ml

27,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Kerge mineraalne päikesekaitsekreem Anua Airy Sun Cream SPF50+ PA++++, mis põhineb füüsilistel filtritel, loob nahale kaitsebarjääri. Tänu tsinkoksiidile peegeldab toode nagu peegel kõiki päikese kiirguse tüüpe, ennetades fotovananemist ja päikesepõletusi, sealhulgas ka valgusele tundlikul nahal. Tsinkoksiidil on ka põletikuvastane toime, leevendab naha ärritust ja punetust.

    Toode on kasutamismugavuse osas maksimaalselt mugav tänu looduslikele koostisosadele, mis niisutavad ja pehmendavad nahka, vähendavad selle tundlikkust ja takistavad dehüdratsiooni. Taimeekstraktid toimivad komplekselt, normaliseerides rasu tootmist ja ennetades akne tekkimist.

    Peamised toimeained:

    • Aasia vesinaba ekstrakt vähendab punetust ja ärritust, tugevdab veresoonte seinu, vähendab kuperoosi nähtavust ja suurendab naha elastsust.
    • Houttuynia ekstrakt kõrvaldab põletiku, soodustab mikrovigastuste paranemist, rahustab ärritust ja vähendab naha reaktiivsust.
    • Roheline tee ekstrakt aitab nahal võidelda oksüdatsiooniprotsessidega, kaitseb rakke, vähendab turset ja normaliseerib rasu tootmist.
    • Võilille ekstrakt omab bakteritsiidset, antiseptilist ja põletikuvastast toimet. Normaliseerib hüdrolipiidset tasakaalu, ravib aknet ja toimib tugeva antioksüdandina.
    • Tokoferool kaitseb nahka päikese eest ja pakub kaitset rakkudele vabade radikaalide kahjuliku mõju eest.

     

    Sobib kõikidele nahatüüpidele.

    Kasutusjuhend: Kasutage päevase hoolduse lõppfaasina, kandke ja jaotage umbes 1,2 ml toodet näo ja kaela nahale. Uuendage iga 2-3 tunni järel, eriti pikaajalise päikese käes viibimise ajal.

    Nahatüüp

    Kõigile nahatüüpidele, Kombineeritud, Kuiv, Kuperoosne, Normaalne, Probleemne/akne, Rasune, Tundlik

    Bränd

    Anua

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Kerge mineraalne päikesekaitsekreem Anua Airy Sun Cream SPF50+ PA++++, 50ml”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga