Kooriv geel Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 AHA BHA Vitamin Calming Peeling Gel, 120ml

24,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 AHA BHA Vitamin Calming Peeling Gel kooriv geel hapetega koorib õrnalt epidermise sarvkihi, eemaldab liigse rasu ja muud mustuseosakesed. See õrnalt poleerib naha pinda, pehmendab, kiirendab taastumisprotsesse ja parandab hooldustoodete toimeainete imendumist.

    Toote põhikomponent on 5% “Cica-Nol” kompleks, mis sisaldab 5 liiki centella ekstrakti (Centella Asiatica ekstrakt, madecassosiid, asiaticosiid, asiatic acid ja madecassic acid) ning D-pantenooli. See kompleks pakub õrna koorivat toimet, kiirendab naha regeneratsiooni ja paranemisprotsesse, niisutab intensiivselt ning aitab säilitada vajalikku niiskustaset epidermise rakkudes. Samuti rahustab ärritunud nahka ja võitleb põletike vastu.

    AHA- ja BHA-happed aktiveerivad uuenemisprotsesse ja eemaldavad surnud naharakud. Selline õrn koorimine taastab epidermise optimaalse pH-tasakaalu, parandab jume, vähendab punetust ja tuhmust, lahustab komedoone ja ahendab poore.

    Koorivate ja rahustavate toimeainete kombinatsioon ei põhjusta kasutamise ajal põletikke, sügelust ega kuivust. Toode leevendab ärritusi ja stimuleerib paranemisprotsesse.

    Tootel on V-Label sertifikaat, mis kinnitab, et toote koostis on 100% vegan, ei põhjusta ärritust ning sobib tundlikule nahale.

     

    Sobib normaalsele, kombineeritud ja tundlikule nahale.

     

    Kasutamine: kandke vajalik kogus toodet puhtale kuivale nahale, masseerige õrnalt, kuni koorimine hakkab rulluma, seejärel loputage jäägid veega. Soovitatav kasutada 1-2 korda nädalas.

    Bränd

    Medipeel+

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Kooriv geel Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 AHA BHA Vitamin Calming Peeling Gel, 120ml”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga