Savimask SKIN1004 Poremizing Quick Clay Stick Mask, 27g

20,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    SKIN1004 Poremizing Quick Clay Stick Mask pooride puhastamiseks mõeldud savimask pulga formaadis sobib ideaalselt ekspresshooldusena, tuues naha kiiresti korda, siludes mikroleevendust ja pehmendades nahka. Mask tungib sügavale pooridesse, ahendab neid, eemaldab mustuse, lahustab komedoone ja rasukorke. Samuti helendab rasujälgi ning aitab tõhusalt võidelda mustade täppidega.

    Toode reguleerib rasunäärmete tööd, vähendab rasueritust päeva jooksul ning annab suurepärase matistava efekti. Sellel on tugev põletikuvastane toime ja see soodustab põletike paranemist.

    Unikaalne pulgakujuline vorm võimaldab maski mugavalt nahale kanda ja ühtlaselt jaotada, samuti teha õrna massaaži piirkondades, mis vajavad erilist tähelepanu. Kerge ja kompaktne pulk sobib ideaalselt reisile kaasa võtmiseks, võtab minimaalselt ruumi ning on väga lihtne kasutada.

    Peamised toimeained:

    • Kaoliin (18%) puhastab tõhusalt, kuivatab ja leevendab põletikke, stimuleerib rakkude uuenemist, imab toksiine ja teisi kahjulikke aineid naha pinnalt. Pehmendab, parandab jume ning rikastab nahka kasulike mineraalidega.
    • Kalamiiin vähendab liigset rasueritust, rahustab ärritust ja põletikke. Sellel on desinfitseeriv ja antiseptiline toime ning see aitab tõhusalt aknet ravida.
    • Peeneks jahvatatud adzukioad reguleerivad rasueritust, parandavad naha elastsust ja kaitsevad vabade radikaalide eest.
    • Aasia vesinaba ekstrakt (4.9%), mis on kogutud ökoloogiliselt puhtalt Madagaskari alalt, rahustab, leevendab ärritust ja punetust, tugevdab veresoonte seinu, vähendab turseid ja kuperoosa märke ning parandab naha elastsust.
    • Aaloe vera ekstrakt niisutab, rahustab ja pehmendab nahka, omab põletikuvastast toimet ja kiirendab mikrokahjustuste ning haavade paranemist.
    • Mineraalsoolad eemaldavad mustuse, tolmu, surnud naharakud ja liigse rasu naha pinnalt ja sügavatest kihtidest, tugevdavad naha kaitsefunktsioone ning rikastavad seda mineraalide ja mikroelementidega, et säilitada naha tervis.

    Sobib kombineeritud ja rasusele nahale.

    Kasutamine: kandke vajalik kogus toodet nahale, pöörates erilist tähelepanu T-tsoonile. Jätke nahale 2-3 minutiks, kuni mask on täielikult kuivanud, seejärel loputage jäägid veega. Tugevama tulemuse saavutamiseks võib maski nahal hoida 10-15 minutit

    Nahatüüp

    Kombineeritud, Normaalne, Rasune

    Bränd

    Skin1004

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Savimask SKIN1004 Poremizing Quick Clay Stick Mask, 27g”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga