Noorendav tüvirakkudega ampullseerum Medi-Peel Cell Toxing Dermajou Ampoule

- 33,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Noorendav tüvirakkudega ampullseerum Medi-Peel Cell Toxing Dermajou Ampoule on loodud tõhusaks võitluseks naha vananemise ja elastsuse vähenemise vastu. Seerum töötab juba olemasolevate kortsude vähendamise kallal ning ennetab uute tekkimist, pikendades naha nooruslikkust. Toode taastab naha toonust, suurendab kudede elastsust ja tugevust, tugevdab ning pinguldab näokontuure. Seerumil on kerge liftingu efekt, see silub ja vähendab kortsude ja nahavoltide sügavust.

    Toode tugevdab naha immuunsust, annab energiat, taastab toonust ja tervet sära. Seerum niisutab intensiivselt ja hoiab epidermise rakkudes optimaalset niiskustaset. See kergelt helendab naha üldist tooni, vähendab soovimatut pigmentatsiooni ja vanuselaike.

    Seerumi põhikomponendid on fütopäritoluga tüvirakud, mis rikastavad epidermise rakke hapnikuga, kaitsevad nahka vabade radikaalide eest ja kaitsevad DNA-d keskkonna kahjuliku mõju eest. Need ained tungivad naha sügavamatesse kihtidesse, soodustades kollageeni ja elastiini kiudude intensiivset kasvu. Lisaks sisaldab seerum spetsiaalseid liposoomkapsleid, mis sarnanevad rakumembraanide struktuuriga, võimaldades aktiivsetel komponentidel tungida sügavamale epidermisesse ja muutuda nahale tõhusamalt omastatavaks.

     

    Peamised aktiivsed koostisosad:

    • Edelweissi tüvirakud omavad tugevat potentsiaali, mis mitmekordistab uute naharakkude moodustumise kiirust. Tüvirakud äratavad uinunud rakud, kiirendavad ainevahetust ja mikrotsirkulatsiooni, aeglustades vananemisprotsesse. Nad tugevdavad naha immuunsust, stimuleerivad kollageeni ja elastiini tootmist ning parandavad naha elastsust.
    • Niasiiniamiid stimuleerib kollageeni sünteesi ja parandab naha kaitsefunktsioone, vähendab transepidermaalset niiskuskadu, aitab eemaldada pigmentatsiooni, niisutab, ahendab poore, rahustab ja helendab nahka.
    • Adenosiin on üks sagedamini kasutatavaid komponente vananemisvastases võitluses. See pinguldab nahka, silub kortse, kiirendab ainevahetust ja hoiab ära vananemisilmingud.
    • Viigimarja ekstrakt sisaldab erilist ensüümi ficin, mis puhastab, koorib õrnalt sarvkihti, ühtlustab nahatooni ja soodustab naha uuenemist, põhjustamata ärritust.

    9-peptiidikompleks:

    • Noorendavad (Palmitoyl Tripeptide-5, Copper Tripeptide-1, Tripeptide-1, Acetyl Octapeptide-3, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tripeptide-1) vähendavad kortsude sügavust, suurendavad kollageeni tootmist, aeglustavad naha vananemisprotsessi, soodustavad epidermise rakkude uuenemist ja säilitavad naha nooruslikkuse ning taastavad elastsuse. Boto efekt takistab miimiliste kortsude teket.
    • Rahustavad (Nonapeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7) vähendavad põletikku ja leevendavad punetust ning ärritust, pärssides signaalmolekuli interleukiin-6 aktiivsust.
    • Kaitsvad (Palmitoyl Pentapeptide-4, Hexapeptide-9) parandavad naha tekstuuri, stimuleerivad kollageenkiudude kasvu ja takistavad nende lagunemist, kiirendavad taastumist ning pakuvad rakkudele remodellatsiooni mõju.

     

    Soovitatav küpsele nahale.

    Kasutamine: Kandke vajalik kogus seerumit kergete massaažiliigutustega puhtale, toonikuga niisutatud nahale.

    Nahatüüp

    Kombineeritud, Kuiv, Kuperoosne, Normaalne, Rasune

    Maht

    10ml miniatuur, 100ml

    Bränd

    Medipeel+

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Noorendav tüvirakkudega ampullseerum Medi-Peel Cell Toxing Dermajou Ampoule”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga