Silmaplaastrid C-vitamiiniga CKD Vita C Teca Triple Blemish Patch, 60tk

23,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    CKD Vita C Teca Triple Blemish Patch valgendavad silmaplaastreid niisutavad õrna silmaümbruse nahka, eemaldavad tuhmuse ja väsimuse jäljed. Neil on tugevdav toime ja need toetavad naha elastsust.

    Hüdrogeelplaaster vähendab pruunide ja kollakate pigmendilaikude intensiivsust, võitleb tumedate ringide vastu, muudab naha tooni ühtlaseks ja annab loomuliku sära.

    Sisaldavad askorbiinhapet, mis on ebastabiilne, kuid väga tõhus C-vitamiini vorm, samuti 5 stabiilset C-vitamiini vormi: magneesiumaskorbüülfosfaat, askorbüülglükosiid, naatriumaskorbüülfosfaat, etüülaskorbiinhape ja askorbüültetra-isopalmitaat.

    C-vitamiin helendab hüperpigmentatsiooni, takistab selle teket, stimuleerib kollageeni tootmist ja tagab rakkudele antioksüdantse kaitse.

    Täiendavad aktiivsed komponendid:

    • Arbutiin aitab vähendada pigmendilaike ja ühtlustada naha tooni, mõjutades melaniini sünteesi, kaitseb ultraviolettkiirguse eest ja tugevdab naha barjäärifunktsioone.
    • Glutatioon on võimas antioksüdant, mis kaitseb väliskeskkonna kahjulike mõjude eest. Aeglustab vananemisprotsessi, toniseerib, ühtlustab nahatooni ja vähendab punetust ning valgendab pigmenteerunud piirkondi.
    • Traneksaamhape on valgendav aine, mis pärsib türosinaasi — ensüümi, mis aktiveerib melaniini tootmise. Ei põhjusta valgustundlikkust ja sobib päevaseks hoolduseks.
    • Tsentella kompleks koosneb Aasia vesinaba ekstraktist, asiatikosiidist, asiatiinhappest, madekassosiidist ja madekassohappest. Rahustab ärritust ja punetust, vähendab tundlikkust ja aitab võidelda rosaatseaga.
    • Niatsiinamiid (vitamiin B3) pakub mitmekülgset toimet: helendab ja takistab pigmendi tekkimist ning stimuleerib kollageeni tootmist, suurendades naha elastsust. 5 tüüpi hüaluroonhape seob niiskust ja loob niiskust säilitava barjääri epidermise pinnale, kõrvaldab kuivuse ja pingetunde ning toetab naha elastsust ja tugevust.

    Kasutamine: pärast pesemist ja tooniku kasutamist võtke spaatliga plaastrid pakendist välja ja kandke silmade alla või teistele hooldust vajavatele piirkondadele, näiteks põskedele või nasolabiaalsetele voldikutele. Eemaldage 30-40 minuti pärast, kui plaastrid muutuvad läbipaistvaks, ning patsutage kergelt sõrmeotstega, et ülejäänud essents nahka imenduks.

    Bränd

    CKD

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Silmaplaastrid C-vitamiiniga CKD Vita C Teca Triple Blemish Patch, 60tk”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga