Hüdrogeelmask C-vitamiiniga CKD Vita C Teca Blemish Shot Mask

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    CKD Vita C Teca Blemish Shot Mask on C-vitamiini sisaldav helendav hüdrogeelmask, mis tagab nahale tervikliku taastava toime. Hüdrogeelne alus parandab niiskuse ja aktiivsete koostisosade imendumist.

    Maski immutav essents helendab õrnalt erineva päritoluga pigmendilaike tänu C-vitamiini ja selle derivaatide suurele sisaldusele. See koostisosa on ka võimas antioksüdant, mis kaitseb vabu radikaale – enneaegse vananemise peamist põhjust – hävitava toime eest.

    Valem sisaldab Cica Teca Shot tehnoloogiat – puhastatud spikuleid koos Aasia vesinaba kompleksiga, mis õrnalt koorib surnud naharakke ja taastab epidermise sarvkihi. Selle tulemusena ühtlustub näonahk, nahk omandab loomuliku sära, elastsuse ja sileda tekstuuri.

    Lisakomponendid:

    • Niasiinamiid (vitamiin B3) aeglustab melaniini liikumist epidermisesse, ennetades seeläbi pigmendilaikude teket. Reguleerib rasu tootmist, vähendab rasust läiget ja ahendab poore. Vähendab naha tundlikkust väliste ärritajate suhtes ning tugevdab kohalikku immuunsust.
    • Glutatioon avaldab noorendavat toimet, tõstab naha toonust, silub kortse ja kõrvaldab väsimuse märke. Ühtlustab jumet, vähendades vanuselist pigmentatsiooni ja aknejärgseid jälgi.
    • Traneksaamhape on valgendav toimeaine, mis pärsib türosinaasi aktiivsust – ensüümi, mis käivitab melaniini tootmise. Ei põhjusta valgustundlikkust, seetõttu sobib kasutamiseks ka päevases hoolduses.
    • Arbutiin rahustab põletikke ja vähendab kudede turset, tõstab toonust ning tänu antiseptilistele omadustele hoiab ära akne tekke.

     

    Sobib rasusele, kombineeritud, normaalsele ja probleemsele nahale.

    Kasutamine: puhasta nahk ja niisuta seda toonikuga, eemalda maski hüdrogeelne alus kaitsekilest. Aseta maski mõlemad osad näole, silu ja vajuta kergelt. Lase maskil olla 30–40 minutit, kuni essents imendub ja mask muutub läbipaistvaks, seejärel eemalda mask. Jaota ülejäänud toode kergelt masseerides nahale. Päevasel ajal kasuta päikesekaitsekreemi SPF50+ PA++++.

    Tähelepanu! C-vitamiiniga CKD Vita C Teca Blemish Shot Mask võib pärast pealekandmist tekitada kipitust. Ei ole soovitatav kasutada pärast dermatoloogilisi protseduure, mis kahjustavad epidermise sarvkihti: koorimised, aparaadikosmeetika, süstid.

    Nahatüüp

    Kombineeritud, Kuperoosne, Normaalne, Probleemne/akne, Rasune

    Bränd

    CKD

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Hüdrogeelmask C-vitamiiniga CKD Vita C Teca Blemish Shot Mask”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga