Päikesekaitsekreem trühvliga d’Alba Moist Glow Sun Serum White Truffle&Collagen Sun Screen SPF50+ PA++++, 30 ml

32,90 

Seerum kaitseb UV-kiirguse eest, hoiab ära vanusevigastused, päikesepõletuse ja fotovananemise.

 

 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    D’Alba Moist Glow Sun Serum White Truffle&Collagen Sun Screen SPF50+ PA++++ kaitseb UV-kiirguse eest, hoiab ära vanusevigastused, päikesepõletuse ja fotovananemise.

    Toode ei kaitse mitte ainult päikese eest, vaid pakub ka vananemisvastast hooldust: niisutab, rahustab ja säilitab elastsust, aeglustab vananemisega seotud muutusi, pärsib oksüdatiivset stressi. Muudab naha pehmeks, tugevaks ja siledaks.

    Koostis sisaldab Itaalia trühvli ekstrakti, komponenti, mis käivitab regeneratsiooniprotsessi ja suurendab kohalikku immuunsust, seega noorendab, pinguldab ja silub nahka, vähendab kortsude ja pigmentatsiooni väljendust, ühtlustab nahatooni.

    Kreem-serum pakub kaitset UVA- ja UVB-kiirguse eest tänu uue põlvkonna fotostabiilsetele keemilistele filtritele, mis stabiliseerivad teisi filtreid ja ei vaja linnatingimustes kuni 8 tunni jooksul uuendamist:

    • Uvinul A Plus (Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate) kaitseb UVA kiirte eest.
    • Uvinul T 150 (etüülheksüültriasoon) kaitseb UVB-kiirguse eest.

    Täiendavad toimeained:

    • Kollageen niisutab intensiivselt, aitab nahal säilitada niiskust, parandab tekstuuri, stimuleerib regeneratsiooniprotsesse, võitleb kortsude vastu.
    • Centella asiatica kompleks sisaldab centella ekstrakti ja 4 selle derivaati: asiaticosiid, madecassosiid, madecassic acid ja asiatic acid. See kõrvaldab punetust ja ärritust, rahustab, soodustab paranemist ja tugevdab kaitsebarjääri ning tugevdab veresoonte seinu, ennetades veresoonte tärnide tekkimist.
    • Kohviseemne ekstrakt – antioksüdant, rikas ferulihappe sisaldusega, aeglustab vananemisprotsessi, vähendab UV-kiirguse negatiivset mõju, takistab rakuvälise maatriksi hävitamist ja pikendab naha nooruslikkust.
    • Saccharomycetes – pärmseene ensüümid, suurendavad kollageeni ja elastiini sünteesi, aeglustavad vananemisega seotud muutusi, säilitavad naha elastsust ja siledust.
    • Magusa apelsinikoore õli pehmendab, toidab, ühtlustab toonust, on põletikuvastase toimega.
    • Ceramiidid on sarnased epidermise lipiididega: nad tugevdavad kaitsvat hüdrolipiidset kihti, kõrvaldavad ketendust ja kuivust, takistavad niiskuskaotust ja vähendavad tundlikkust väliste ärritajate suhtes.

    Sobib normaalsele, kombineeritud ja kuivale nahale.

    Kasutamine: Pärast kõiki päevahooldusmeetmeid ja enne meigi pealekandmist kandke umbes 1,2 ml seerumit näole ja kaelale ning kasutage seda ka muudel avatud nahapiirkondadel. Otsese päikesevalguse käes uuendage kaitsekihti iga 2 tunni järel.

    Bränd

    d'Alba

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Päikesekaitsekreem trühvliga d’Alba Moist Glow Sun Serum White Truffle&Collagen Sun Screen SPF50+ PA++++, 30 ml”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga