Pinguldav silmakreem tüvirakkudega Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Repair Eye Cream

- 27 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Tugevdav silmakreem tüvirakkudega Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Repair Eye Cream stimuleerib uute kollageeni- ja elastiinikiudude sünteesi protsessi, et intensiivselt tõsta naha elastsust. Tugevdab turgorit, niisutab ja toidab aktiivselt, hoiab ära kuivuse ja aeglustab kudede vananemist.

    Toode vähendab märgatavalt sügavaid ja mimilisi kortse, heledab õrnalt silmaaluseid tumedaid ringe ja võitleb tuhmusega. Taastab kahjustatud nahamatriksi, silub reljeefi ja hoiab ära vananemismärkide tekkimist.

    Kreemi võib kasutada mitte ainult silmaümbruse piirkonnas, vaid ka kohtades, mis vajavad täiendavat hooldust: nasolabiaalsed voldid, kulmudevaheline korts, laup ja kael.

    Põhikomponendid:

    • Alpi edelweissi tüvirakud stimuleerivad akvaporiine, mis on “veekanalid” rakumembraanides, tagades naha ideaalse niiskustasakaalu, ning taastavad kaitsefunktsioonid ja takistavad transepidermaalset niiskusekadu.
    • Oliiviõli pehmendab ja toidab, taastab nahakuded, omab antioksüdantseid omadusi.
    • 9 peptiidi kompleks suurendab naha elastsust ja tugevust, kiirendab organismi enda kollageeni ja elastiini kiudude tootmisprotsesse. Vähendab kortsude sügavust ja takistab naha lõtvumist. Tugevdab naha kaitsebarjääri.
    • SYN®️-AKE on rästikumürgiga sarnanev komponent, mis pärsib lihaste kokkutõmbeid, pakkudes botoksitaolist efekti: vähendab kortsude sügavust laubal, nasolabiaalsetes voldikutes ja silmade ümber.
    • SYN®️-COLL on võimas vananemisvastane kompleks, mis aktiivselt stimuleerib kollageeni sünteesi ja takistab selle lagunemist. Parandab turgorit, vähendab märgatavalt mimilisi ja vananemiskortse, silub reljeefi ja pinguldab.
    • Oriental Beauty Fruits Newplex (viigimarja, granaatõuna, hõlmikpuu ja mooruspuu ekstraktid) omab väljendunud rahustavat toimet, leevendab sügelust ja ärritust, stimuleerib raku regeneratsiooni.
    • Fresh Bud no.6™️ (brokoli, lutserni, Hiina kapsa ja nisu idude ekstraktid) tugevdab immuunsust ja stimuleerib regeneratsiooniprotsesse, rahustab ja tervendab põletikke.
    • Magnoolia koore ekstrakt aeglustab kollageeni ja elastiini kiudude lagunemist, säilitab kudede elastsust ja tihedust. Sobib kuivale, normaalsele ja kombineeritud nahale.

    Kasutusjuhend: kandke vajalik kogus toodet kergelt patsutavate liigutustega silmaümbruse piirkonda.

    Nahatüüp

    Kombineeritud, Kuperoosne, Normaalne

    Maht

    5ml miniatuur, 30ml

    Bränd

    Medipeel+

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Pinguldav silmakreem tüvirakkudega Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Repair Eye Cream”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga