Ultra niisutav Medi-Peel Aqua Mooltox Memory Cream

7,90  - 28,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Medi-Peel Aqua Mooltox Memory Cream taastab koheselt epidermise niiskuse puuduse, taastab kudede tugevuse ja elastsuse. Parandab oluliselt naha üldist seisundit, annab tagasi toonuse, sära ja nooruslikkuse.

    Aitab pinguldada ja vormida näo ovaali, tugevdada turgorit ja siluda reljeefi. Stimuleerib kollageeni ja elastiinikiudude sünteesi, taastab rakuvälise maatriksi ja on elustavate omadustega.

    Kreemi peamiseks omaduseks on patenteeritud BL Fill UP kompleks, mis on saadud pruunvetika Fucus bubblegum ja hariliku mustpea ekstraktidest. Sellel on kõige tugevam antioksüdantne toime ja see noorendab silmnähtavalt. See on rikas tanniinide, eeterlike õlide, saponiinide, tanniinide ja beetakaroteeni poolest, mis täidavad nahka toitainetega, kõrvaldavad kuivuse ja dehüdratsiooni

    Kreemi alus on 73% Blue Waterlock Complex, mis koosneb 5 tüüpi hüaluroonhappest, akvaporiinidest, 17 tüüpi aminohapetest, ektoiinist ja karboniseeritud veest. See koostis suudab tungida sügavale epidermise rakkudesse, täiendada kudede niiskusepuudust ja omada pikaajalist niisutavat toimet. See kaitseb dehüdratsiooni ja transepidermise niiskuskaotuse eest, mõjub teiste varade juhina.

    Toote tekstuur põhineb “kuju mälu” tehnoloogial, mis võimaldab tal meelde jätta oma kuju ja taastada selle algne kuju. Seega, kui kreemi segada, pöördub see tagasi oma algsesse olekusse: kreemil on sarnane mõju nahale, mis kujundab näo arhitektuuri ja pinguldab ovaali.

     

    Täiendavad toimeained:

    • Hüdrolüüsitud kollageen taastab epidermise kudede terviklikkuse ja sulandub kahjustatud piirkondadesse, tugevdades struktuuri seestpoolt. Tugevdab rakuseinu ja aktiveerib valkude ainevahetust, toetades naha maatriksit.
    • 9 tüüpi peptiidid vastutavad pideva regeneratsiooni ja rakkude uuenemise eest, omavad sügavat vananemisvastast toimet, vähendavad kortsude ilmnemist ja takistavad uute tekkimist, stimuleerivad uuenemis- ja taastumisprotsesse, aeglustavad rakkude vananemist. Normaliseerib kollageeni ja elastiini tootmist, silub nahka, silub reljeefi.
    • AQUAXYL stimuleerib oma hüaluroonhappe tootmist, aitab nahal säilitada niiskust, ennetab kuivust ja kortsude teket, parandab kudede elastsust ja tihedust.
    • Adenosiin stimuleerib kollageeni sünteesi, parandab elastsust ja tihedust, ennetab kortse.
    • Ceramiidid tugevdavad rakke ja kaitsevad neid kahjustuste eest, takistavad niiskuse aurustumist ja soodustavad pikaajalist niisutamist, säilitavad optimaalse hüdrolipiidide tasakaalu.
    • Pantenool stimuleerib naha regenereerimist, võitleb kuivusega, leevendab punetust ja ärritust, on haavaparandava toimega.

    Kasutamine: kandke viimase hooldussammuna vajalik kogus kreemi.

    Maht

    10ml miniatuur, 50ml

    Bränd

    Medipeel+

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Ultra niisutav Medi-Peel Aqua Mooltox Memory Cream”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga