Seerum retinooli ja niatsinamiidiga Anua Nano Retinol 0,3% + Niacin Renewing Serum, 30ml

33,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Anua Nano Retinol 0,3% + Niacin Renewing Serum on võimas helendav seerum, mis on rikastatud retinooli ja niatsiinamiidiga, et võidelda vanusega seotud muutustega.

    See toode on ideaalne retinooli ja niatsinamiidi kombinatsioon neile, kes alles tutvustavad neid toimeaineid oma ilurutiinis. Toode mõjutab õrnalt, kuid intensiivselt nähtavaid naha puudusi: kortse, pigmentatsiooni, laienenud poore, ebaühtlast tekstuuri.

    Toote peamine omadus on 0,3% patenteeritud Nano Retinol™ kompleks, mis kapseldab retinooli 0,11% kontsentratsioonis spetsiaalsetesse liposoomkapslitesse, mis on valmistatud keramiididest, fütosteroolist ja oleiinhappest.

    Selline kapseldatud retinool on 5000 korda väiksema molekuli suurusega kui poorid, mis tagab selle kõige sügavama tungimise ja kvaliteetse assimilatsiooni varadesse. Liposomaalne tehnoloogia minimeerib ärrituse riski ja suurendab selle mõju efektiivsust nahale.

    Kasutamine: Kandke pärast puhastamist ja toonimist väike kogus seerumit üle kogu näo. Soovitatav õhtuseks hoolduseks. Ärge kasutage rohkem kui 1 retinooli sisaldavat toodet hoolduses.

     

    Hoiatus! Retinool põhjustab valgustundlikkust: kasutage päevasel ajal SPF 50-ga toodet. Kui te ei ole varem retinooltooteid kasutanud, tutvustage toodet järk-järgult: näiteks kasutage toodet 2 korda nädalas 2 nädala jooksul. Seejärel, kui teie nahal ei ilmne ärrituse märke, kasutage kreemi 3 korda nädalas 2 nädala jooksul. Ärge kasutage retinooltooteid raseduse ja imetamise ajal või kuus kuud enne rasedust.

    Nahatüüp

    Kõigile nahatüüpidele

    Bränd

    Anua

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Seerum retinooli ja niatsinamiidiga Anua Nano Retinol 0,3% + Niacin Renewing Serum, 30ml”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga