Vananemisvastane kollageeni seerum peptiididega d’Alba White Truffle Royal Intensive Serum

25,90  - 35,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    d’Alba White Truffle Royal Intensive Serum on uus vananemisvastane kolmekordne antioksüdantne kollageeni seerum kogu näole, mis on täis koostisosi, mis annavad nahale elastsust.

    Mugavas pihustusformaadis seerum niisutab ja värskendab koheselt, kõrvaldades kuivuse ja pinguldatuse, pakkudes samal ajal aktiivsete vananemisvastaste koostisainete sügavat imendumist.

    Kõrge kontsentratsiooniga toode vähendab kortsude sügavust, parandab naha elastsust ja tugevust, tugevdab nahka ja ennetab enneaegset vananemist, toidab ja pehmendab. Hüpoallergeenne koostis ei tekita ärritust.

    Kahefaasiline koostis sisaldab õlise ja vesise koostisega kreemi, mis omavahel segatuna moodustavad toitva konsistentsi. Toode on V-märgisega sertifitseeritud, mis kinnitab, et see ei sisalda loomset päritolu koostisosi. Kerge tekstuur ei jäta vaatamata koostises sisalduvatele õlidele rasvase või kleepuva kile järele.

    Koostis sisaldab 3 peptiidi kompleksi – palmitoüülpentapeptiid-4, tripeptiid-1 ja atsetüülheksapeptiid-8 (argyreliin). Need komponendid tugevdavad rakuvälise maatriksi, ennetavad kortsude teket ja vähendavad olemasolevaid, säilitavad naha tihedust ja siluvad reljeefi. Argireliinil on botuliinilaadne toime: see lõdvestab näolihaseid, takistades seeläbi ilmejoonte teket. Peptiidid on kapseldatud õli mikrokapslitesse, mis võimaldab neil tungida sügavale epidermisesse.

    Patenteeritud toimeaine Trufferol™ koosneb trühvliekstraktist (13 000 ppm) ja tokoferoolist (1200 ppm) – sellel ainel on noorendav toime, suurendades kudede elastsust ja siludes reljeefi, nii et nahk on ühtlane ja särav.

    Kasutamine: Pärast puhastamist raputage toodet 3-5 korda, et segada õline ja vesine tekstuur. Sulge silmad, pihusta 10-20 sentimeetri kaugusele näost. Kasutage toonikuna või muul ajal, kui teie nahk vajab täiendavat niisutust.

    Maht

    60ml, 100ml

    Bränd

    d'Alba

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Vananemisvastane kollageeni seerum peptiididega d’Alba White Truffle Royal Intensive Serum”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga