Seerum SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica Intensive Ampoule

5,90  - 40,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Intensiivne ampull probiootikumidega SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica Intensive Ampoule omab tugevat taastavat toimet, tugevdab naha barjäärifunktsioone ja normaliseerib vee- ja rasutasakaalu. Parandab naha mikrobioomi ja blokeerib bakterite kasvu.

    Tihendab kudesid ja parandab kahjustatud lipiidikihti, moodustades barjääri, mis neutraliseerib keskkonnategurite agressiivset mõju. Taastab niiskuse puuduse, niisutab intensiivselt ja ennetab dehüdratsiooni teket.

    Stimuleerib regeneratsiooniprotsesse, soodustab väikeste põletike paranemist ja rahustab ärritunud nahka.

    Peamised toimeained:

    • Aasia vesinaba ekstrakt on saadud Madagaskari ökoloogiliselt puhtast piirkonnast pärit taimedest. Leevendab ärritust ja punetust, tugevdab veresoonte seinu, ennetab kapillaaride võrgu teket ja aitab võidelda rosaatseaga.
    • Laktobatsillide fermentatsioon Tšedžu saarelt on põletikuvastase toimega, taastab epidermise funktsioone. Leevendab naha põletikuliste haiguste sümptomeid, vähendab selle tundlikkust ning toetab naha elastsust, siledust ja tugevust.
    • TECA kompleks (Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Madecassoside) on põletikuvastase ja haavade paranemise toimega, soodustab naha barjääri omaduste taastamist ja niiskuse säilitamist, vähendab tundlikkust, turset ja tugevdab veresooni ning vähendab rosaatsead.
    • Keramiidid suurendavad epidermise kaitsefunktsioone, ennetavad niiskuse kadu ja aitavad taastada nahka. Eemaldavad kuivuse, ketenduse ja on kasulikud allergiliste löövete, ekseemi, psoriaasi ravis.
    • Pantenool omab tugevat rahustavat toimet, normaliseerib lipogeneesi protsessi, mis aitab säilitada rakkudes vajalikku niiskustaset ja kaitseb dehüdratsiooni eest.
    • Makadaamiaõli pehmendab ja toidab intensiivselt, imendub kiiresti ja jaotub kergesti nahal. Aitab taastada nahakudesid ja omab antioksüdantseid omadusi.

    Sobib kuivale, normaalsele ja tundlikule nahale.

    Kasutamine: Kandke vajalik kogus seerumit eelnevalt puhastatud nahale. Masseerige või patsutage ürnalt kuni imendumiseni.

    Maht

    10ml, 50ml, 95ml

    Bränd

    Skin1004

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Seerum SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica Intensive Ampoule”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga