Ekstra toitev kortsudevastane kreem valge trühvliga d’Alba White Truffle Extra Nourishing Cream

- 29,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    d’Alba White Truffle Extra Nourishing Cream vähendab kortsude ilmnemist, parandab pinguldatust ja elastsust, pinguldab nahka, niisutab ja toidab, silub reljeefi ja annab tervisliku sära.

    Tihe kreemjas tekstuur sulab õrnalt nahale, kõrvaldades kuivuse, ketenduse ja pingulduse, jätmata kleepuvat kile: toode annab värskendava lõpptulemuse. Hüpoallergeenne koostis on testitud: kreem ei tekita ärritust.

    Peamine toimeaine on Trufferol™ Complex, valge trühvli ekstrakti (1000 ppm) ja E-vitamiini (tokoferool) kombinatsioon. Trufferol™ suurendab naha elastsust ja pinguldatust, silub mikroelastsust, muudab kortsud ja muud vanusega seotud muutused vähemtähtsaks.

     

    Täiendavad toimeained:

    • Mango või niisutab intensiivselt, toidab, kõrvaldab kuivuse, silub, küllastab aminohapete ja antioksüdantidega.
    • Taimne kollageen suurendab niisutust, pinguldab ja tihendab, noorendav toime.
    • Vegan-tseramiidid imenduvad lipiidikihti ja tugevdavad seda, takistavad transepidermaalset niiskuskaotust, kaitsevad kahjulike ainete tungimise eest sarvkihti, parandavad tekstuuri.
    • Kompleks 8 õlist (oliivi-, makadaamia-, päevalille-, oslinni-, jojoba-, kameelia-, avokaado- ja astelpajuõli) takistab kuivamist ja dehüdratsiooni, pakub antioksüdantide kaitset, pikendab naha nooruslikkust ja kaitseb väliste ärritajate eest: külm, tuul, kuiv õhk.
    • Adenosiin on võimas noorendav toimeaine, üks naha komponentidest. mõjub otse rakkudele, reguleerides oksüdatsiooniprotsessi. See kiirendab regenereerimist, aeglustab vananemist, säilitab elastsust ja tugevust. Stimuleerib prokollageen-1 tootmist, mis vastutab kortsuvaba ja sileda naha eest.

    Sobib normaalsele ja kuivale nahale.

    Nahatüüp

    Kõigile nahatüüpidele, Kuiv, Normaalne

    Maht

    10ml miniatuur, 60ml

    Bränd

    d'Alba

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Ekstra toitev kortsudevastane kreem valge trühvliga d’Alba White Truffle Extra Nourishing Cream”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga