Noorendav silmakreem peptiidide kompleksiga Medi-Peel 5 GF Eye Tox Cream

3,90  - 19,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Peptiidide kompleksiga noorendav silma tõstev kreem Medi-Peel 5 GF Eye Tox Cream hooldab küpset nahka ja aeglustab vananemisprotsessi.

    5 tüüpi peptiidide kompleks “5PEPTIDE BALANCE” noorendab, vähendab olemasolevaid kortse ja takistab uute tekkimist, pinguldab, niisutab ja aeglustab vananemisprotsessi. Peptiidid aitavad tugevdada näokontuure, suurendada naha üldist toonust, kiirendada kollageeni ja elastiini kiudude loomulikku tootmisprotsessi epidermises.

    Kreem mõjub tõhusalt küpsele nahale, tugevdab ja pinguldab, suurendab naha elastsust, samuti aktiveerib kollageeni ja elastiini sünteesi, ennetades naha lõtvumist. Sellel on noorendav toime, vähendab vanusekortsude sügavust ja tugevust ning silub kortsukesi. Tugevdab turgorit, niisutab ja aeglustab vananemisprotsesse.

    Täiendab niiskusepuudust ja säilitab optimaalse niiskustaseme ning rahustab ärritunud nahka.

    Toodet võib kasutada lokaalselt, kandes seda väljendunud kortsudega piirkondadele – nasolaabiaalvoldid, kulmudevaheline piirkond ja kael.

    Kasutamine: Kandke vajalik kogus kreemi lokaalselt silmapiirkonnale, nasolaabiaalvoldidele, kulmudevahelisele piirkonnale ja kaelale. Levitage kreem õrnalt nahale, kloppides seda kergelt sisse väikeste sõrmedega.

    Maht

    5ml miniatuur, 40ml

    Bränd

    Medipeel+

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Noorendav silmakreem peptiidide kompleksiga Medi-Peel 5 GF Eye Tox Cream”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga