Kollageeniga silmapadjad Medi-Peel Red Lacto Collagen Eye Patch, 60 tk

21,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Plaastrite aluseks on erineva molekulmassiga kombineeritud kollageeniga essents.Medi-Peel plaastri tehnoloogia ei lase essentsil aurustuda ja soodustab selle täielikku tungimist naha struktuuri, andes väljendunud siluva ja tursevastase toime, intensiivselt niisutav ja traumaatilise naha taastamine silmade ümbruses. See valem annab kahekordse efekti, muutes naha pingul ja elastseks, hoides samal ajal ära kortsude teket õhukeses silmanahas.

    Peamised toimeained:

    • Hüdrolüüsitud kollageen on Prantsusmaal välja töötatud madala molekulmassiga valk, mis hoiab nahka hüdreeritud ja hoiab ära niiskuse kadumise. Silendab kortse ja on pinguldava toimega, muutes naha pingul ja elastseks.
    • Laktobatsillid ja 7 tüüpi hüaluroonhappe kompleks takistavad niiskuse kadu ja soodustavad naha taastumist, hoides seda toidetuna ja niisutatuna.

    Aminohapete kompleks – koosneb 15 tüüpi aminohapetest. Soodustab kiirendatud regeneratsiooni ja parandab naha barjäärifunktsioone. Omades noorendavaid omadusi, taastab see naha elastsuse ja tiheduse.

    Kasutamine: Pärast naha puhastamist ja toniseerimist kasutage silmade ümbruses hüdrogeeli plaastreid. Plaastreid on soovitatav nahal hoida 30 minutit.

    Nahatüüp

    Kõigile nahatüüpidele, Kombineeritud, Kuiv, Kuperoosne, Normaalne, Probleemne/akne, Rasune, Tundlik

    Bränd

    Medipeel+

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Kollageeniga silmapadjad Medi-Peel Red Lacto Collagen Eye Patch, 60 tk”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga