Peptiididega essents naha elastsusele Medi-peel Peptide 9 Volume Essence Pro, 100 ml

35,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Uus versioon Peptide 9 Volume Essence PRO sisaldab nüüd 2 korda rohkem 9-peptiidi kompleksi ja kollageeni. Mis aitab parandada naha elastsust ja niisutustaset.

    Peptiidikompleksiga hapnikumullid tagavad toitainete toimetamise sügavale naha sisse. Soodustab naha barjääri tõhusat tugevdamist ja naha pärisnaha paksenemist. Toniseerib täiuslikult nahka, muutes selle elastseks, küllastab nahka vitamiinidega, parandab ainevahetust ja tugevdab epidermise rakke.

    Peptiidid on orgaanilise päritoluga ained, mis koosnevad peptiidsidemega seotud aminohappejääkidest. Tänu peptiidide toimele on võimalik olemasolevaid kortse vähendada, nahk pinguldub, niisutab, peab aktiivselt vastu paljudele vananemisteguritele ning jume paraneb. Peptiidid aitavad tugevdada ka näokontuure, tõstavad üldist nahatooni ja tugevdavad kollageenikiude. Peptiididel on oluline roll rakkude normaalse talitluse taastamisel, neil on kõrge antioksüdantne aktiivsus, mistõttu nendega kokkupuutel nahk nooreneb, üldine vananemine aeglustub. Peptiidid mõjutavad rakkude paljunemise eest vastutavate geenide tootmist ja see on kõige otsesemalt seotud naha uuenemisega. Peptiidid toimivad rakutasandil infokandjatena: edastavad rakkudele vastavaid signaale, käivitades iseparanemisprotsesse.

    Kasutamine: Peale toonikuga naha puhastamist kanna toode õrnade liigutustega nahale, lase tootel imenduda.

    Nahatüüp

    Kombineeritud, Kuiv, Kuperoosne, Normaalne, Probleemne/akne, Rasune, Tundlik

    Bränd

    Medipeel+

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Peptiididega essents naha elastsusele Medi-peel Peptide 9 Volume Essence Pro, 100 ml”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga