Pinguldav kreem kollageeni ja laktobatsillidega Medi-Peel Red Lacto Collagen Cream, 50 g

23,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Medi-Peel Red Lacto Collagen Cream muudab naha tugevamaks ja pinguldatumaks, taastab naha terviklikkuse, silub reljeefi, kiirendab paranemis- ja uuenemisprotsesse. Niisutab sügavuti, säilitab vee-lipiidide tasakaalu, kõrvaldab tuhmuse ja ühtlustab naha tooni.

    Kreem stimuleerib kollageeni ja elastiini sünteesi, tugevdab epidermise kiudusid ja aeglustab destruktiivseid oksüdatiivseid protsesse. Suurendab naha toonust, takistab kortsude ja nahapragude teket, küllastab rakke niiskusega ja hoiab ära naha kuivamise ja dehüdratsiooni. Helendab õrnalt pigmendilaike ja aknejärgseid laike, muudab tooni ühtlasemaks, parandab jume ja annab nahale loomuliku sära.

    Kreemjas tekstuuris on kontsentreeritud punased kapslid, mis sisaldavad toitainete kompleksi. Kapslite peamine väärtus on Purple Gromwell Root Extract, tugev antioksüdant, mis tugevdab kaitsebarjääri ja suurendab naha immuunsust.

    Peamised toimeained:

    • Lactobacillus ensüümid toetavad naha loomulikku mikrofloorat, parandavad kollageeni struktuuri, suurendades naha elastsust. Parandavad jume, reguleerivad melaniinitootmist, helendavad hüperpigmentatsiooni.
    • SYN®-COLL (glütseriin, vesi, tripeptiid-5) – võimas vananemisvastane kompleks, mis stimuleerib aktiivselt kollageeni sünteesi ja takistab selle hävitamist. Parandab turgorit, vähendab väljendunud ilmejoonte ja vanusekortsude sügavust, silub reljeefi ja pinguldab.
    • Anti-Sebum P (männi, jalakas, oslinnik, pueraria ekstraktid) – taimeekstraktide kompleks, mille eesmärk on pärssida rasunäärmete liigset aktiivsust. Reguleerib rasueritust, normaliseerib naha rasueritust, kõrvaldab rasvase läike.
    • Aminohapete kompleks normaliseerib kollageeni ja elastiini tootmist, silub nahka, silub reljeefi. Parandab naha värvust, annab nahale terve sära ja elastsuse.
    • Kollageen taastab epidermise struktuuri seestpoolt, tugevdab rakuseinu, parandab valkude ainevahetust. Toetab naha maatriksit, aitab siluda peened jooned ja kortsud.
    • Bifidobakterite ensüümid taastavad ja tugevdavad naha kaitsebarjääri, tugevdavad immuunsust ja reguleerivad ainevahetust.
    • Laktokokkide ensüüm kiirendab rakkude jagunemist, tugevdab epidermise kiudusid, parandab naha tekstuuri. Parandab barjääri funktsiooni, tugevdab immuunsust, muudab naha vähem reaktiivseks.
    • 3 tüüpi hüaluroonhape tungib epidermise sügavamatesse kihtidesse, niisutab aktiivselt rakke, soodustab niiskuse säilimist nahas. Moodustab kaitsva kihi, mis takistab niiskuse aurustumist.

    Kasutamine: kandke kreemi viimase hooldusena

    Nahatüüp

    Kõigile nahatüüpidele, Kombineeritud, Kuiv, Kuperoosne, Normaalne, Probleemne/akne, Rasune, Tundlik

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Pinguldav kreem kollageeni ja laktobatsillidega Medi-Peel Red Lacto Collagen Cream, 50 g”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga