Valgendav vananemisvastane ampull vitamiinide ja glutatiooniga Medi-Peel Melanon X Ampoule, 30ml

27,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Medi-Peel Melanon X Ampoule vähendab kortsude sügavust, kõrvaldab hüperpigmentatsiooni ja ühtlustab jumet, andes nahale siledust, elastsust ja sära. Toode võitleb tuhmuse vastu, tihendab ja pinguldab nahka, taastab niiskustasakaalu, silub nahka nasolabiaalsete voldikute, silmade ja suu ümbruses.

    Toote aktiivsed komponendid normaliseerivad melanoomi pigmentatsiooni eest vastutavate melanotsüütide rakkude aktiivsust. See ennetab pigmendilaikude teket ja helendab juba olemasolevaid laike, heledab tedretäppe ja akne arme ning aitab võidelda melasmaga.

    Kerge tekstuuriga toode imendub kiiresti, niisutab ja pehmendab nahka ning on vitamiinide sisalduse tõttu värskendava aroomiga. Ei põhjusta ärritust.

    Liposoomitehnoloogia transporteerib komponente sügavamatesse epidermise kihtidesse, stabiliseerib aktiivained ja suurendab ampulli efektiivsust.

    Kasutamine: avage ampull täielikult, vajutage korki, et koguda vahendit, ja kandke see näole, pöörates erilist tähelepanu pigmendilaikude ja vananemisilmingutega piirkondadele. Jaotage vahend massaažijooni mööda ning laske imenduda.

     

    Nahatüüp

    Kõigile nahatüüpidele, Kombineeritud, Kuiv, Kuperoosne, Normaalne, Probleemne/akne, Rasune, Tundlik

    Bränd

    Medipeel+

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Valgendav vananemisvastane ampull vitamiinide ja glutatiooniga Medi-Peel Melanon X Ampoule, 30ml”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga