Müügil olev toode

Hapnikku essents intensiivseks niisutamiseks Medi-Peel Aqua Mooltox Sparkling Essence, 100ml

Esialgne hind oli: 35,90 €.Praegune hind on: 28,72 €.

Hurry up ! Sale end in:
PÄEVAD
HRS
MIN
SEC
Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Medi-Peel Aqua Mooltox Sparkling Essence täidab koheselt epidermise rakkudes niiskuse puuduse, moodustades barjääri, mis säilitab optimaalse niiskustaseme ja kaitseb dehüdratsiooni eest. Leevendab kuivust, pingulolekut ja ketendust, taastades naha toonuse ja tervisliku sära.

    Essentsi aluseks on 46,9% Blue Waterlock kompleks, mis koosneb 5 tüüpi hüaluroonhappest, akvaporinidest, 17 tüüpi aminohapetest, ektoiinist ja gaseeritud veest. Selline koostis suudab tungida sügavale epidermise rakkudesse, täites kudedes niiskuse puuduse ja pakkudes pikaajalist niisutavat toimet. Kaitseb dehüdratsiooni ja transepidermaalse veekao eest, toimides teiste toimeainete juhtijana.

    Toode on valmistatud spetsiaalse liposomaalse FL Calming Some tehnoloogia abil, mis võimaldab kõigil toimeainetel tungida sügavale epidermisesse, parandades nende imendumist ja efektiivsust. Küllastab nahka hapnikuga, aeglustab vananemisprotsesse, taastab kudede elastsuse ja tugevuse.

    Patenteeritud element Questice® Liquid (Menthyl PCA) alandab naha temperatuuri 4,6° kraadi võrra, pakkudes meeldivat jahutavat efekti. Rahustab ärritunud nahka, leevendab sügelust ja punetust. Kiirendab põletikuliste kollete ja väikeste löövete paranemist.

    Hapnikuga rikastatud essentsi formaat suurendab naha imamisvõimet 7,9 korda, niisutab sügavalt ja annab nahale niiske viimistluse.

    Täiendavad toimeained:

    • AQUAXYL stimuleerib naha enda hüaluroonhappe tootmist, aitab nahal säilitada niiskust, hoiab ära kuivuse ja kortsude tekke, suurendab kudede elastsust ja tihedust.
    • Blue Complex koosneb 6 tüüpi taimeekstraktidest, millel on antiseptilised ja taastavad omadused, eemaldab tõhusalt kuivuse ja pinguloleku. Suurendab kudede elastsust ja tugevust.
    • Teepuu ekstrakt omab desinfitseerivaid ja puhastavaid omadusi, pärsib põletikulisi protsesse ja parandab aknele kalduva naha seisundit.
    • Pantenool stimuleerib naha terviklikkuse taastumist, vähendab punetust ja ärritust, omab haavade paranemise omadust.
    • 7 tüüpi peptiide vastutavad rakkude pideva regeneratsiooni ja uuendamise eest, pakuvad sügavat vananemisvastast toimet, vähendavad kortsude nähtavust ja takistavad uute tekkimist, stimuleerivad uuenemis- ja taastumisprotsesse, aeglustavad rakkude vananemist.
    • Asuleen omab põletikuvastast, allergiavastast ja antioksüdantset toimet, stimuleerib regeneratiivseid protsesse.
    • Ingveri ekstrakt omab seboregulatsiooni omadusi, vähendab naha tundlikkust väliste ärritajate suhtes. Aktiveerib ainevahetusprotsesse, toidab ja parandab sügavalt.
    • Adenosiin stimuleerib kollageeni sünteesi, suurendab elastsust ja tihedust, takistab kortsude teket.

     

    Sobib kuivale, normaalsele ja dehüdreeritud nahale.

    Kasutusjuhend: Kandke vajalik kogus essentsi nahale ja oodake mullide tekkimist. Kui toode hakkab vahutama, aidake essentsi õrnade patsutavate liigutustega imenduda.

    Nahatüüp

    Kuiv, Normaalne, Tundlik

    Bränd

    Medipeel+

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Hapnikku essents intensiivseks niisutamiseks Medi-Peel Aqua Mooltox Sparkling Essence, 100ml”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga