Kollageeniga noorendav öine näohoolduskomplekt Medi-Peel Collagen Super 10 Sleeping Care

24,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Medi-Peel Collagen Super 10 Sleeping Care komplekt niisutab, pehmendab ja silub nahka, suurendab elastsust ja tugevust, vähendab kortsude nähtavust ja annab tervisliku sära.

    Komplekt koosneb ampullist ja mini kreemist: tooted täiendavad teineteist ideaalselt, kiirendades une ajal toimuvaid loomulikke taastumisprotsesse.

    Tooted rahustavad, toidavad ja normaliseerivad rasu tootmist, suurendavad naha barjäärifunktsioone ja tugevdavad loomulikku niiskust säilitavat barjääri, mis hoiab ära kuivuse. Kreem, mis on hoolduse viimane etapp, ei jäta nahka kleepuvaks.

    Ampulli ja kreemi põhikomponent on hüdrolüüsitud kollageen (1,000 ppm), mis tungib tavalisest kollageenist sügavamale tänu madalale molekulmassile. Niisutab ja hoiab naha niiskust, säilitades elastsuse ja tugevuse ning vähendades vananemismärkide nähtavust.

    Täiendavad toimeained:

    • Pullulaan on polüsahhariidpolümeer, millel on tugev antioksüdantne toime. Loob nahale nähtamatu kihi, mis hoiab niiskust, pinguldab ja silub. Aeglustab vananemisprotsesse ja tugevdab kudesid, andes nahale sileduse ja sära.
    • Peptiidide kompleks aktiveerib hüaluroonhappe sünteesi, pinguldab ja silub nahka, hoiab ära kollageeni lagunemise, stimuleerib rakkude regeneratsiooni, ühtlustab tekstuuri ja säilitab naha nooruslikkuse. Argireliinil on botuliinisarnane toime, lõdvestades näolihaseid ja vähendades seeläbi miimikakortse.
    • Natural Protector™ (valge paju koore, pune, küpressi, portulaki, kaneeli, baikali tihasrohu ja fermenteeritud soja ekstraktid) on taimne kompleks, millel on põletikuvastane ja antibakteriaalne toime, normaliseerib rasu tootmist, rahustab, niisutab ja säilitab veetasakaalu.
    • Niatsiinamiid (vitamiin B3) stimuleerib kollageeni tootmist, heledab, ühtlustab nahatooni ja aeglustab melaniini transporti epidermisesse, tugevdades hüdrolipiidset mantlit.
    • Jojobaõli on rikastatud vitamiinidega A ja E, võitleb kuivuse ja ketenduse vastu, toidab nahka, muutes selle tugevamaks ja elastsemaks.
    • 10 supertoidu kompleks on makro- ja mikroelementide allikas. Heledab õrnalt pigmentatsiooni, vähendab põletikku, toniseerib ja rahustab ärritunud nahka. Omab tugevat antioksüdantset toimet, niisutab suurepäraselt, rahustab ja vähendab punetust. Sisaldab parkaineid, karotiini, lipiide, glükosiide, suhkruid, sidrun- ja õunhappeid, ühtlustades naha struktuuri, siludes nahka ja andes kauni loomuliku sisemise sära.

    Sobib kõikidele nahatüüpidele.

    Kasutamine: Pärast näo pesemist ja toniseerimist kandke seerum näole ja jaotage ühtlaselt nahale. Öise hoolduse viimase etapina kandke nahale niisutav kreem.

    Nahatüüp

    Kõigile nahatüüpidele, Kombineeritud, Kuiv, Kuperoosne, Normaalne, Probleemne/akne, Rasune, Tundlik

    Bränd

    Medipeel+

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Kollageeniga noorendav öine näohoolduskomplekt Medi-Peel Collagen Super 10 Sleeping Care”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga