Näomask Medi-Peel Hyaluron Rose Energy Tox Mask

2,50 

Laos on otsas
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Medi-Peel Hyaluron Rose Energy Tox Mask on nahahooldustoode, mis noorendab ja tõstab naha elastsust ning puhtust. Maski leht on küllastatud võimsa roosi ja kollageeni seguga, mis elavdab nahka, muutes selle säravaks ja elavaks.

    Innovatiivne maski valem sisaldab viit erinevat tüüpi roosi ekstrakti, igaüks neist valitud nende võimekuse alusel muuta nahavärv heledamaks ja anda nahale elujõudu. See on spetsiaalselt loodud surnud nahapiirkondade pehmendamiseks, muutes naha siledaks ja pehmeks.

    Selle toote eristavaks tunnuseks on rikkalik 30 ml ampull, mis sisaldub igas maski lehes. See ampull toob nahale kontsentreeritud toitainete ja niisutuse, tagades sügava ja pikaajalise niisutuse.

     

    • Roosi ekstraktid: Viiest erinevast roosi liigist saadud ekstraktid sisaldavad rohkelt vitamiine ja antioksüdante. Tuntud nende võime poolest heledada nahka, suurendada selle elujõudu ja rahustavat toimet.
    • Kollageen: Oluline valk, mis aitab säilitada naha elastsust ja elastsust. See täidab loomuliku kollageeni taseme nahas, vähendades peente kortsude ilmnemist.
    • Fruktaan: See patenteeritud koostisaine omab märkimisväärseid niisutavaid omadusi. See toetab naha loomulikku barjäärifunktsiooni, suurendades selle vastupidavust keskkonna stressifaktoritele.
    • Peptiidid: Need väikesed valgud, koosnedes üheksast erinevast tüübist, soodustavad kollageeni tootmise suurenemist nahas. Nad parandavad naha elastsust, elastsust ja üldist seisundit.
    • Hüaluroonhape: Mask sisaldab nelja tüüpi hüaluroonhapet – naha loomulikku ainet, mida tuntakse oma võime poolest meelitada ja hoida niiskust kuni 1000 korda rohkem kui tema kaal. See elavdab naha välispindu, muutes need pehmemaks, siledamaks ja niisutatumaks.
    • Looduslikud niisutavad elemendid: Need loodusliku päritoluga koostisosad tagavad sügava niisutamise, aidates säilitada naha niiskust ja tervist.

    Kasutamine: Kandke mask eelnevalt puhastatud ja toonikuga töödeldud näole, tagades tiheda kokkupuute, ja jätke see 10-15 minutiks, eemaldage mask ja masseerige järelejäänud essents naha täieliku imendumiseni.

     

    Nahatüüp

    Kõigile nahatüüpidele, Kombineeritud, Kuiv, Kuperoosne, Normaalne, Probleemne/akne, Rasune, Tundlik

    Bränd

    Medipeel+

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Näomask Medi-Peel Hyaluron Rose Energy Tox Mask”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga