Toonik-essents Anua Peach 77 Niacin Essence Toner

- 27,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Anua Peach 77 Niacin Essence Toner on virsikuekstraktiga toonik-essents, mis õrnalt koorib, pehmendab ja silub nahka, valmistades seda ette meigiks. Toonikul on paks geeljas tekstuur, jättes nahale niiske lõpptulemuse ja andes virsiku musta tee aroomi.

    Toode aitab ahendada poore ja normaliseerida rasueritust, ennetades rasvast läiget. See silub, ühtlustab nahatooni ja annab tervisliku sära, niisutab ning tugevdab epidermise kaitsekihti.

     

    Peamised toimeained:

    • 77% PEACHNIA™ kompleks: Virsikuekstrakt, mis on saadud 120-tunnise madalatemperatuurilise fermentatsiooni teel, säilitades maksimaalselt vitamiine, polüfenoole ja mineraale. Toetab naha siledust ja puhtust ning kergelt helendab tooni.
    • 2% Niatsiinamiid (vitamiin B3): Reguleerib rasueritust, ahendab poore, takistab melaniini ülekandumist epidermise ülemistesse kihtidesse, vältides pigmendilaikude teket. Tõstab naha barjäärifunktsioone, ühtlustab tooni ja stimuleerib kollageeni tootmist.

    Täiendavad toimeained:

    • Alfa-arbutiin: Antiseptiline toimeaine, mis pärsib melaniini tootmist, vähendab turset, võitleb tuhmi nahatooni vastu ja omab antioksüdantset efekti, aeglustades naha vananemist.
    • Atsorbilglükosiid (Ascorbyl Glucoside): Stabiilne C-vitamiini vorm, mis stimuleerib kollageeni tootmist, helendab pigmendilaike, ühtlustab naha tekstuuri ja toimib antioksüdandina.
    • Atsorbiinhape (Ascorbic Acid): Ebastabiilne, kuid võimas C-vitamiini vorm, millel on tugevaim helendav ja vananemisvastane toime.
    • Beetaiin salitsülaat (BHA): Õrn BHA vorm, mis on kombinatsioon salitsüülhappest ja niisutavast beetaiinist. Tungib pooridesse, lahustab liigset rasu, helendab rasunäärmete eritisi ja mustpeasid, ennetades pooride ummistumist.
    • Streptococcus Thermophilus fermentatsioon: Komponent, mis kaitseb epidermise struktuuri kahjustavate ensüümide eest, ennetab oksüdatiivset stressi, säilitab naha elastsust ja siledust.
    • Galaktomütses: Parandab toitainete ja toimeainete sügavamat imendumist epidermisse, taastab rakkude tervisliku seisundi, parandab vereringet, silub mikroreljeefi ja suurendab naha toonust.
    • Sanghwang-seene ekstrakt (Phellinus Linteus Extract): Tugev antioksüdant, mille toime sarnaneb C-vitamiini omale. Omab vananemisvastast efekti, vähendab vabu radikaale, on põletikuvastane, antibakteriaalne ja allergiavastane, kiirendab rakkude regeneratsiooni, säilitab naha elastsust ja tugevust.
    • Pantenool (vitamiin B5): Kiirendab haavade paranemist, rahustab ja pehmendab nahka, suurendab barjäärifunktsioone ja tugevdab naha loomulikku kaitsekihti.
    • Tsüanokobalamiin (vitamiin B12): Niisutab, rahustab, vähendab põletikku, tugevdab kapillaare ja aitab akne ravis.
    • Clear Cera™ (50,000 ppb): Tehnoloogia, mis tagab tseramiidide sügava imendumise nahka. Tseramiidid tugevdavad naha loomulikku lipiidikihti, parandades selle barjäärifunktsioone ja ennetades kuivust.
    • Probiotikumid (Bifida, Bacillus ja Lactobacillus fermentid): Stimuleerivad rakkude uuenemist ja aitavad taastada nahka kahjustuste eest, mida on põhjustanud UV-kiirgus, stress ja muud välised tegurid. Säilitavad naha siledust ja elastsust, suurendavad kohalikku immuunsust ja vähendavad tundlikkust.

     

    Kasutusjuhend: Kandke toonik näole pärast puhastamist, kasutades käsi või vatipadja.

    Maht

    50ml, 200ml

    Bränd

    Anua

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Toonik-essents Anua Peach 77 Niacin Essence Toner”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga