Seerum Anua Niacinamide 10% + TXA 4%

11  - 27,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Anua Niacinamide 10% + TXA 4% seerum traneksaamhappega on suunatud selliste ebatäiuslikkuste korrigeerimiseks nagu pigmendi- ja seisakulaigud, aknejärgsed jäljed, tuhm ja ebaühtlane jume, liigne naha rasusus.

    Toode aeglustab melanoomi sünteesi, takistades melaniini teket ja ennetades hüperpigmentatsiooni tekkimist. Oluliselt parandab jume, toniseerib ja taastab terve sära. Reguleerib rasunäärmete tööd, muutes naha siledaks ja sametiseks. 10 tüüpi hüaluroonhappe ja keraamiidid normaliseerivad hüdrolipiidide tasakaalu ja küllastavad naha niiskusega, kaitstes kuivuse eest.

    Peamised toimeained:

    • 10% niatsiinamiidi (vitamiin B3) soodustab kollageeni sünteesi stimuleerimist ja naha kaitsefunktsioonide paranemist, aitab vähendada transepidermaalset veekadu ja pigmenteerumist, pehmendab, suurendab elastsust, niisutab ja ahendab poore.
    • 4% traneksaamhapet pärsib türosinaasi — ensüümi, mis käivitab melaniini tootmise — aktiivsust. Ei põhjusta valgustundlikkust, võib kasutada päevahoolduses.
    • Sofolians (Candida Bombicola ensüüm) omab antibakteriaalset toimet ja hoiab ära spetsiifiliste bakterite kasvu, mis põhjustavad aknet. Ensüüm vähendab oluliselt rasu tootmist, vähendab papulite ja pustulite arvu nahal. Leevendab ärritust ega häiri mikrofloorat.
    • 2% arbutiini vähendab melaniini tootmist, omab antiseptilist toimet, kõrvaldab turse ja tuhmuse, samuti pehmendab, konditsioneerib ja aitab võidelda oksüdatiivse stressiga, aeglustades vananemise märke.
    • 3-O-Ethyl Ascorbic Acid — askorbiinhappe derivaat, stabiilne C-vitamiini vorm. Kergendab pigmendilaike, stimuleerib kollageeni sünteesi ja omab antioksüdantset toimet, suurendades seeläbi naha elastsust ja tihedust ning pikendades nooruslikkust.

    Sobib normaalsele, kombineeritud ja rasusele nahale.

    Kasutusjuhend: kandke vajalik kogus seerumit toonitud nahale ja lõpetage hooldus kreemiga. Päevaseks kasutamiseks kasutage kindlasti päikesekaitsevahendit.

     

     

    Maht

    10ml miniatuur, 30ml

    Bränd

    Anua

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Seerum Anua Niacinamide 10% + TXA 4%”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga