Toonikpadjad probleemsele nahale Mediheal Teatree Trouble Pad

0,70  - 38,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Mediheal Teatree Trouble Pad antibakteriaalsed toonikpadjad võib kasutada nii lokaalse maskina kui ka toonikuna, mis valmistab naha ette järgnevaks hoolduseks, eemaldab mustuse jäägid ja täidab niiskuse puudujäägid pärast pesemist.

    Kõrge aktiivainete kontsentratsioon avaldab tugevat põletikuvastast toimet, soodustab põletikukollete ja akne paranemist. Eemaldab punetuse piirkonnad, tugevdab kapillaaride seinu ja rahustab ärritunud nahka. Tervendab epidermise mikrobiootat, säilitades vajaliku niiskustaseme epidermise rakkudes.

    Toote aluseks on TeatreePair kompleks, mis sisaldab teepuu vett, õli ja ekstrakti. Omab tugevat antimikroobset toimet. Rahustab ja omab antiseptilist toimet, kontrollib rasu tootmist, taastab vee-rasva tasakaalu, aitab võidelda põletike, akne ja teiste naha ebatäiuslikkustega. Võitleb ummistunud pooridega, normaliseerib rasunäärmete tööd ja lahustab komedoone, vähendab päeva jooksul rasust läiget.

    Eri liposoomitehnoloogia aitab aktiivainetel tungida sügavale epidermisesse, imenduda paremini ja toimida erakordselt tõhusalt nahal.

    Täiendavad toimeained:

    • Lactobacillus ensüümid avaldavad põletikuvastast toimet, taastavad epidermise funktsioone. Leevendavad põletikuliste nahahaiguste sümptomeid, vähendavad naha tundlikkust ja säilitavad selle elastsust, siledust ja tugevust.
    • Manguekstrakt niisutab intensiivselt, toidab, kõrvaldab kuivust, silub, täidab aminohapete ja antioksüdantidega.

    Sobib kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas probleemsele, rasusele ja kombineeritud nahale.

    Kasutusjuhend: pärast pesemist pühkige nahka põhjalikult padjaga. Võib kasutada igapäevaselt hommikul ja õhtul. Lokaalse maskina kasutamiseks: asetage padi soovitud alale, jätke 10-15 minutiks ja eemaldage.

    Nahatüüp

    Kõigile nahatüüpidele, Kombineeritud, Kuiv, Kuperoosne, Normaalne, Probleemne/akne, Rasune, Tundlik

    Maht

    2tk, 100tk

    Bränd

    Mediheal

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Toonikpadjad probleemsele nahale Mediheal Teatree Trouble Pad”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga