Tugevdatud essents pigmentatsiooni ja postakne vastu Manyo Galac Niacin 2.0 Essence

8,90  - 35,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Tugevdatud essents pigmentatsiooni ja postakne vastu Manyo Galac Niacin 2.0 Essence sisaldab võimsate toimeainete kompleksi (pärmi filtraat ja niatsiinamiid), mis eemaldavad pigmentatsiooni ja postakne, ühtlustavad üldist jumet ja parandavad naha värvust. Ampull reguleerib rasueritust, aitab poore ahendada ja ühtlustab naha mikroreljeefi.

    Toode võitleb aktiivselt soovimatu pigmentatsiooniga, heledab pigmendilaike ja postaknet, eemaldab punetust ja tuhmust, ühtlustab jumet ja parandab naha värvust. Sügavalt niisutab ja toidab rakke, kiirendab ainevahetusprotsesse, muudab naha pehmeks ja sametiseks.

    Peamised toimeained:

    • Galactomyces (93,69%) — pärmi filtraadil on võime lagundada toitaineid ja suurendada nende imendumisvõimet naharakkude poolt. Tänu sellele taastab see rakkude terviklikkust, parandab vereringet, kiirendab ainevahetusprotsesse, puhastab nahka, ühtlustab mikroreljeefi, tõstab naha toonust, vähendab põletikke ja parandab naha värvust.
    • Niatsiinamiid (4%) — soodustab kollageeni sünteesi ja naha kaitsefunktsioonide parandamist, aitab vähendada transepidermaalset veekadu ja eemaldada pigmentatsiooni, niisutab, ahendab poore, rahustab ja heledab.
    • Pantenool — omab tervendavat, niisutavat ja taastavat toimet.
    • Nõiapuu ekstrakt — toniseeriva ja antioksüdantse toimega. Ahendab poore ja vähendab rasunäärmete sekretsiooni.
    • India krüsanteemi ekstrakt — looduslik antioksüdant, mis rahustab ja vähendab põletikku. Sisaldab suures koguses kasulikke vitamiine, mis aitavad võidelda vananemise vastu, parandavad vereringet ning ühtlustavad ja parandavad naha tekstuuri.
    • Glutatioon — on võimas antioksüdant. Omab heledavat toimet, eemaldab soovimatu pigmentatsiooni ja on vananemisvastane.

    Sobib kõikidele nahatüüpidele.

    Kasutusjuhend: Pärast puhastamist ja tooniku kasutamist kandke mõned tilgad seerumit näole ja levitage õrnalt. Pärast seerumit kasutage oma nahatüübile sobivat niisutavat kreemi.

    Maht

    10ml miniatuur, 50ml

    Bränd

    Manyo

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Tugevdatud essents pigmentatsiooni ja postakne vastu Manyo Galac Niacin 2.0 Essence”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga