Näomask VT Cosmetics Progloss Bubble Sparkling Booster

1,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    VT Cosmetics Progloss Bubble Sparkling Booster eemaldab tuhmuse ja punetuse, ühtlustab jumet ning annab nahale loomuliku sära. Mask toidab nahka toitainetega, rahustab ärritusi ja muudab naha pehmeks ja sametiseks.

    Mask helendab õrnalt, parandab jume ja annab nahale tervisliku ja puhanud ilme. Puhastab suurepäraselt, eemaldab erinevat tüüpi mustuse, lahustab rasukorgid ja kõrvaldab rasuse läike. Toidab ja niisutab sügavuti, tugevdab kaitsebarjääri, säilitades optimaalse niiskustaseme.

    Maskil on õrn kreemjas tekstuur kuldset värvi, mis nahale kandmisel muutub kergeks mullitavaks vahuks. Mullid stimuleerivad õrnalt nahka, parandades ainevahetust ja mikrotsirkulatsiooni kudedes.

    Peamised toimeained:

    • Kaoliin puhastab nahka tõhusalt, kuivatab ja leevendab põletikke, stimuleerib rakkude uuenemist, absorbeerib toksiine ja muid kahjulikke aineid naha pinnalt. Pehmendab, parandab jumet ja rikastab nahka kasulike mineraalidega.
    • Kulla ekstrakt kiirendab naha taastumisprotsesse, soodustab kortsude kiiret silenemist, muutes naha elastseks, säravaks ja terveks.
    • Mee ekstrakt kõrvaldab momentaalselt dehüdratsiooni, toidab nahka, tõstab immuunsust, parandab elastsust ja toonust, andes nahale terve sära.
    • Taruvaigu ekstrakt omab tugevaid antibakteriaalseid omadusi, mis aitavad ennetada põletikke. Taastab naha hüdro-lipiidse tasakaalu, tugevdab kaitsebarjääri ja kaitseb väliskeskkonna kahjulike mõjude eest. Eemaldab ketendust ja kuivust, toidab ja pehmendab nahka.
    • Mesilaspiima ekstrakt parandab raku ainevahetust ja vereringet, kiirendab ainevahetust, aktiveerib loomulikke uuenemis- ja taastumisprotsesse. Taastab naha elastsuse ja tugevuse, ennetab vananemisilminguid.
    • Ceramide NP tugevdab naharakke ja kaitseb neid kahjustuste eest, ennetab niiskuse kadu ja tagab pikaajalise niisutuse, säilitab optimaalse hüdrolipiidse tasakaalu.
    • Atsetüültetrapeptiid-5 (Eyeseryl®) stimuleerib kollageeni tüüpide I ja II ning fibronaktiini tootmist, on võtmekomponent vananemisvastastes toodetes, vähendades kortse ja lõtvust. Omab drenaažiefekti, tugevdab kapillaaride seinu, inhibeerib kollageeni glükatsiooni protsessi ja suurendab naha elastsust.
    • Makadaamiaõli pehmendab ja toidab nahka, taastab naha kaitsekihti ja omab antioksüdantseid omadusi.
    • Askorbiinhape omab tugevat antioksüdantset toimet, kaitseb nahka tõhusalt UV-kiirguse kahjustuste eest, stimuleerib kollageeni tootmist, suurendab naha elastsust, tugevust ja niisutust.

    Sobib kõikidele nahatüüpidele.

    Kasutusjuhend: Puhastatud nahale kandke optimaalne kogus maski ja jaotage ühtlaselt, vältides silma- ja huuleümbrust. Jätke mask minutiks peale, kuni tekib tihe vaht (esimesed mullid ilmuvad 10-20 sekundit pärast pealekandmist). Loputage mask maha jaheda veega.

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Näomask VT Cosmetics Progloss Bubble Sparkling Booster”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga