Reclar Galvanic Water Peeler

139,90  - 189,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Reclar Galvanic Water Peeler on innovatiivne vahend naha sügavaks taastamiseks. Seade võimaldab kodus teha kõrge efektiivsusega salongiprotseduure ja lahendab laia valikut probleeme: takistab akne ja põletike teket, parandab naha toonust, vähendab pooride nähtavust ja heledab soovimatut pigmentatsiooni. Vahend puhastab õrnalt ja aitab võidelda mustpeadega, parandab mikrotsirkulatsiooni ja suurendab järgnevate hooldusvahendite toimet.

    Mille poolest erinevad Galvanic Water Peeler Gold ja Galvanic Water Peeler Silver?

    Gold: Sellel seadmel on kuldkattega spaatel ja käepide, mis parandavad galvaanilise voolu juhtivust ja valguse peegeldumist. Lisaks aitab kuldkate ühtlustada ja heledada naha tooni, andes sellele sära. Soovitatav kasutada alates 25. eluaastast.

    Silver: Selle seadme spaatel on valmistatud kvaliteetsest meditsiinilisest terasest. Nagu ka Gold versioon, ei põhjusta see allergiat. Soovitatav kasutada alates 14. eluaastast.

    Seadmetel on sama võimsus.

    Kosmeetiline protseduur toimub kahes etapis:

    1. etapp: Ultraheli koorimine

    Ultraheli koorimine on õrn ja ohutu näopuhastusprotseduur. Ultraheli lainete juhtivuse parandamiseks kasutatakse seadet niiskel nahal. Spaatel, mis on valmistatud hüpoallergeenilisest kullast või meditsiinilisest hõbedast, genereerib 30 000 ultraheli lainet sekundis, mis tungivad sügavale epidermisse ja eemaldavad põhjalikult mustuse, puhastavad poorid ja kõrvaldavad rasuummistused, koorivad surnud rakud ja takistavad mustpeade ja põletike teket. Ultraheli koorimine stimuleerib rakkude uuenemist, ühtlustab mikroreljeefi ja silub naha pinda.

    2. etapp: Galvaaniline ravi + Valgusteraapia

    Galvaaniline ravi on kosmeetiline protseduur, mille käigus nahka mõjutatakse nõrga vooluga (kuni 50mA). Galvaaniline vool omab tugevat stimuleerivat toimet: kiirendab vereringet ja lümfivoolu, parandab kudede hingamist ja normaliseerib ainevahetust.

    Protseduur tervendab ja taastab nahka komplekselt, täites mitmeid funktsioone:

    • Silub näo mikroreljeefi, vähendab pooride nähtavust
    • Puhastab tõhusalt, eemaldab naha rasu ja sarvestunud rakud, takistab keratiniseerumist
    • Parandab jumet, heledab tumedaid silmaaluseid

    Valgusteraapia mõjutab nahka mitmekülgselt positiivselt. Sõltuvalt valguslaine pikkusest tungivad kiired naha erinevatesse sügavustesse ja töötavad kindlate ülesannete kallal. Seade kasutab kahte tüüpi LED-valgust:

    • Sinine valgus: on suunatud naha tervendamisele ja aknega võitlemisele. Lühilaineline kiirgus (470 nm) mõjutab naha pealmist kihti, omades tugevat antibakteriaalset toimet. Sinise valguse teraapia vähendab vistrike arvu, takistab pooride ummistumist ja hoiab ära põletike tekkimise.
    • Punane valgus: omab väljendunud noorendavat toimet. Pikalained (624 nm) tungivad sügavale dermisesse, parandavad rakkude ainevahetust ja mikrotsirkulatsiooni. Punane valgus stimuleerib kollageeni ja elastiini sünteesi, suurendab naha elastsust ja rikastab rakke hapnikuga.

    Kasutamine:

    Ultraheli koorimine:

    • Kasutage pärast puhastusetappi niiskel nahal.
    • Võtke seade, eemaldage korgid ja lülitage see sisse lühikese nupuvajutusega.
    • Käige seadmest õrnalt üle näokontuuride, vaevu nahka puudutades.

    Sinine valgusteraapia:

    • Lülitage seade sisse kahe lühikese nupuvajutusega. Kui seade on juba ultraheli koorimise režiimis, vajutage nupule üks kord.
    • Kandke nahale ampull või essents.
    • Pöörake seadet nii, et see puudutaks nägu otsaga tasapinnaliselt. Kui seade puutub kokku nahaga, süttib sinine valgus automaatselt.
    • Käige seadmest õrnalt üle näo keskelt ääre poole.

    Punane valgusteraapia:

    • Lülitage seade sisse kolme lühikese nupuvajutusega. Kui seade on juba sinise valgusteraapia režiimis, vajutage nupule üks kord.
    • Kandke nahale toitvat kreemi või vananemisvastast toodet.
    • Pöörake seadet nii, et see puudutaks nägu otsaga tasapinnaliselt. Kui seade puutub kokku nahaga, süttib punane valgus automaatselt.

    Lisainstruktsioonide saamiseks vaadake videot või tutvuge seadmega kaasasoleva juhendiga.

    https://www.youtube.com/watch?v=oJ3QaM9NEnM

    Color

    Gold, Silver

    Bränd

    Reclar

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Reclar Galvanic Water Peeler”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga