Näopuhastusvahtude komplekt O HUI Miracle Moisture Cleansing Foam Set

32,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    O HUI Miracle Moisture Cleansing Foam Set on luksuslik niisutavate vahtude komplekt, mis tagab naha pehme ja õrna puhastuse. Hüpoallergeenne koostis sobib ka tundlikule nahale, ei põhjusta sügelust ega pingulolekut ning spetsiaalne patenteeritud kompleks aitab säilitada niiskust epidermise rakkudes ja kaitseb dehüdratsiooni eest.

    Komplekt sisaldab kahes mahus vahte (200 ml ja 100 ml), millest ühte saab kasutada kodus ja teist on mugav kaasa võtta reisile, maale või jõusaali.

    Unikaalne Chiffon ceramides™ valem, mis sisaldab 3 tüüpi tseramiide, moodustab naha pinnale barjääri, mis kaitseb niiskuse kadu ja säilitab optimaalse niisutustaseme. Taastab lipiidikihi, võitleb tõhusalt kuivuse ja ketendusega. Stimuleerib regenereerimisprotsesse ja neutraliseerib keskkonnategurite agressiivset mõju.

     

    Peamised toimeained:

    Makadaamiaõli — omab pehmendavaid ja toitvaid omadusi, imendub koheselt ja jaotub kergesti nahale. Taastab naha, omab antioksüdantseid omadusi. Oliiviõli — omab regenereerivat toimet, silub kortse ja takistab nende teket. Tokoferool (E-vitamiin) — silub kortse ja toniseerib, kiirendab paranemist, kõrvaldab ketenduse, normaliseerib rasvade tasakaalu. Õhtukübarõli — rikastab vitamiinide, aminohapete ja mineraalidega. Omab antioksüdantset toimet, parandab, stimuleerib rakkude uuenemist ja regenereerimist. Lavendliõli — omab antiseptilisi ja tervendavaid omadusi, rahustab nahka, aitab võidelda põletike ja ketendusega.

    Sobib kõikidele nahatüüpidele.

    Kasutamine: Segage väike kogus toodet veega ja vahustage. Kandke vaht õrnade masseerivate liigutustega nahale, masseerige ja loputage sooja veega.

    Bränd

    O Hui

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Näopuhastusvahtude komplekt O HUI Miracle Moisture Cleansing Foam Set”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga