Silmapadjad Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch

22,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€
    Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch on noorendavad silmapadjad, mis heledavad tumedaid silmaaluseid, vähendavad turset, muudavad naha pringimaks ja tõstavad seda. Plaastrid vähendavad kortsude ja “kanavarvaste” nähtavust ning takistavad lõtvumise tekkimist.

    Plaastrid niisutavad sügavuti, leevendavad pingulolekut ja kuivust, pehmendavad ja siluvad nahka. Nad muudavad silmalaugude õrna naha pringimaks, aeglustavad vananemisprotsesse ja pakuvad antioksüdantset kaitset vabade radikaalide eest.

    Pyunkang Yul on Korea kosmeetikabränd, mille asutas üks Korea parimatest idamaise meditsiini kliinikutest. Bränd toodab ainult naturaalset kosmeetikat (ilma lõhnaainete, alkoholi, parabeenide ja silikoonideta), mis sobib kõige nõudlikumale, tundlikumale ja probleemsemale nahale.

     

    Peamised toimeained:

    • Kombucha (fermenteeritud must tee) — toniseerib ja tõstab naha immuunsust, kõrvaldab tuhmi jume, niisutab ja toidab nahka. Sellel on tugev antioksüdantne toime, see tugevdab naha turgorit ja parandab kudede läbilaskvust, mille tulemusena kõik koostisosad tungivad sügavamale nahka ja omanduvad paremini.
    • Niasiiniid — soodustab kollageeni sünteesi ja parandab naha kaitsefunktsioone, aitab vähendada naha transepidermaalset veekadu ja kõrvaldada pigmentatsiooni, niisutab, ahendab poore, rahustab ja heledab nahka.
    • 6 tüüpi hüaluroonhapet — loovad nahale nähtamatu barjääri, mis takistab niiskuse aurustumist, parandavad naha struktuuri, soodustavad epidermise regeneratsiooni, vähendavad peeneid kortse ja muudavad naha siledaks ja õrnaks.
    • Jaapani kuldjuure ekstrakt — omab suurepärast antioksüdantset ja antiseptilist toimet, kergelt heledab, vähendab UV-kiirguse põhjustatud nahakahjustusi ja tugevdab naha kaitsefunktsioone. Stimuleerib rakuimmuunsust ja tagab naha sügavate kihtide niisutamise.

    Sobib kõikidele nahatüüpidele.

    Kasutamine: kandke plaastrid puhastatud nahale 10-15 minutiks.

    Bränd

    Pyunkang Yul

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Silmapadjad Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga