Niisutav cushion Unleashia Don’t Touch Glass Pink Cushion SPF50+ PA++++

24,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€
    Niisutav jumestuskreem-cushion naha säramiseks Unleashia Don’t Touch Glass Pink Cushion SPF50+ PA++++ pakub keskmise katvusega, ühtlustab naha tooni, parandab jumet ja annab loomuliku viimistluse. Varjab väikesed puudused ja kõrvaldab kuivuse. Ei jäta maski tunnet, on väga püsiv ja ei valgu päeva jooksul laiali. Loob näole moeka glass-skin efekti.

    Kushoni ebatavaline formaat võimaldab mugavalt reguleerida toote kogust ja hügieeniliselt seda kasutada. Vegan toode sobib isegi tundlikule nahale ja ei põhjusta ärritust. Pakub usaldusväärset kaitset ultraviolettkiirguse eest, neutraliseerides selle agressiivse toime ja ennetades pigmendilaikude teket.

    Kushoni käsn on tilgakujuline, mis võimaldab ühtlaselt jaotada tooni nahale ja pöörata tähelepanu raskesti ligipääsetavatele aladele silmade, nina ja huulte ümber.

    Põhilised toimeained:

    • 8 tüüpi hüaluroonhapet tungivad sügavale epidermise kihtidesse, niisutavad aktiivselt rakke ja aitavad säilitada niiskust nahas. Moodustavad kaitsekihi, mis ei lase niiskusel aurustuda.
    • Roosiekstrakt pakub rakkudele antioksüdantset kaitset, aeglustab vananemisprotsessi, omab antimikroobset toimet.
    • Niasiiniamid suurendab tseramiidide sünteesi, kõrvaldab kuivuse, kiskuvuse ja ketenduse. Aeglustab melaniini transporti epidermisesse, ennetab pigmendilaikude teket.
    • Hibiskuseekstrakt niisutab ja omab antioksüdantset toimet, takistab vananemist, soodustab naha sügavpuhastust surnud rakkudest ja ahendab poore.
    • Pantenool omab väljendunud tervendavaid omadusi, stimuleerib naha terviklikkuse taastamist, peatab põletikulised protsessid.
    • C-vitamiin võitleb oksüdatsiooniprotsessiga, säilitades rakkude terviklikkuse, aitab toime tulla UV-kiirguse tagajärgedega, helendab nahatooni.

    Sobib kuivale, normaalsele ja kombineeritud nahale.

    Kasutusjuhend: Vajutage nupule, et toode välja võtta, kandke see spetsiaalse käsna abil näole ja jaotage jumestuskreem ühtlaselt kogu näo pinnale, et anda ühtlane jume.

    Color

    23W With Care, 25N Molten

    Bränd

    UNLEASHIA

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Niisutav cushion Unleashia Don’t Touch Glass Pink Cushion SPF50+ PA++++”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga