Jumestuskreem Enough Collagen Moisture Foundation SPF15, 100ml

10,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Niisutav kollageeniga jumestuskreem Enough Collagen Moisture Foundation SPF15 suurendab naha elastsust ja tugevust. Jumestuskreem pakub kerget ja loomulikku katvust, ei kuivata nahka ning annab tervisliku sära. Aitab varjata kõiki ebatäiusi: aknet, punetust, pigmentatsiooni ja laienenud poore. Toode omab päikesekaitset SPF15.

    Jumestuskreem kohandub kergesti naha tooniga, andes värske, terve ja loomuliku sära.

    Toode sisaldab kollageeni ja hüaluroonhapet: need koostisosad niisutavad intensiivselt, tõstavad ja suurendavad epidermise elastsust ning hoiavad ära kuivuse ja ketenduse.

    Põhilised toimeained:

    • Kollageen parandab naha üldist seisundit: silub ja ühtlustab, annab tugevust ja elastsust, vähendab peeneid kortse ja värskendab. Omab haavade paranemist soodustavat ja rahustavat toimet, hoiab niiskust, omab taastavat toimet.
    • Beetaglükaan – polüsahhariid, looduslik immuunstimulaator, saadud kaerast. Omab immuunmoduleerivat ja antioksüdantset toimet, kaitstes ja taastades kahjustatud nahka, ennetab enneaegset vananemist.
    • Hüaluroonhape loob nähtamatu barjääri, mis takistab niiskuse aurustumist, parandab naha struktuuri, soodustab naharakkude taastumist, vähendab peeneid kortse, teeb naha siledaks ja pehmeks.
    • Aasia vesinaba ekstrakt omab põletikuvastast ja haavade paranemist soodustavat toimet, aitab taastada naha barjäärifunktsioone ja säilitada niiskust, vähendab tundlikkust, vähendab turseid, tugevdab veresooni ja vähendab kuperoosat.

    Kasutusjuhend: Kandke vajalik kogus jumestuskreemi ja hajutage ühtlaselt, kasutades spetsiaalset käsna, pintslit või sõrmeotsi.

    Color

    13, 21, 23

    Bränd

    ENOUGH

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Jumestuskreem Enough Collagen Moisture Foundation SPF15, 100ml”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga