Silmakreem AHC Ten Revolution Real Eye Cream For Face

8,90  - 16,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Vananemisvastane AHC Ten Revolution Real Eye Cream For Face silmakreem pinguldava efektiga on kompleksse toimega: silub ja vähendab miimikakortse, suurendab kudede elastsust, aeglustab vananemisprotsesse, niisutab intensiivselt ja aitab vähendada tumedaid silmaaluseid.

    Tänu spetsiaalsele patenteeritud tehnoloogiale, mida kasutatakse kreemi valmistamisel, on toote toimeained võimelised tungima sügavamatesse nahakihtidesse ja paremini imenduma, mis suurendab selle efektiivsust.

    Kreem on valmistatud veevabal alusel, kus vesi on asendatud hüdrolüüsitud kollageeniga, mis mitte ainult ei taasta tõhusalt kahjustatud kudesid, vaid suurendab ka nende elastsust ja tugevdab turgorit. See soodustab kollageeni ja elastiini kiudude sünteesi epidermise rakkudes.

    Ühes kreemipakendis sisaldub 84 tüüpi valku, 10 erinevat kasvufaktorit, 16 vitamiini ja 11 tüüpi hüaluroonhapet – kõik need koostisosad on suunatud naha noorendamisele ja tervendamisele.

    Toodet võib kasutada silmakreemina, lokaalselt (kulmudevaheline korts, nasolabiaalsed voldid) või kogu näole.

    Peamised toimeained:Hüdrolüüsitud kollageen taastab naha struktuuri seestpoolt, tugevdab rakuseinu, parandab valgusünteesi. Toetab naha maatriksit, silub kortse ja murdejooni.
    Peptiidikompleks vastutab rakkude pideva regeneratsiooni ja uuendamise eest, omab sügavat anti-age toimet, vähendab kortsude nähtavust ja takistab uute tekkimist, stimuleerib uuenemisprotsesse, aeglustab rakkude vananemist. Normaliseerib kollageeni ja elastiini tootmist, silub ja ühtlustab reljeefi. Parandab jumet, annab sellele tervisliku sära ja elastsuse.
    Hüaluroonhappe kompleks tungib sügavale epidermise kihtidesse, niisutab aktiivselt rakke ja soodustab niiskuse säilimist. Moodustab kaitsekihi, mis ei lase niiskusel aurustuda.
    Niasiiniin suurendab keramiidide sünteesi, kõrvaldab kuivuse, kiskumise ja ketenduse. Aeglustab melaniini jõudmist epidermisesse, hoiab ära pigmendilaikude tekkimise. Vähendab tundlikkust väliste ärritajate suhtes, soodustab kollageeni tootmist ja tiheduse suurenemist.
    Probiootikumide kompleks taastab epidermise mikrofloora, parandab rakkude regeneratsiooni ja uuenemist, suurendab kaitseomadusi, moodustab barjääri, mis kaitseb agressiivsete keskkonnategurite eest.
    Skvalaan rahustab kahjustatud ja ärritunud nahka, omab antioksüdantseid omadusi, niisutab ja kaitseb negatiivse keskkonnamõju eest.
    Aasia vesinaba ekstrakt suurendab kudede elastsust ja niisutab dermise rakke. Moodustab kaitsebarjääri, mis kaitseb UV-kiirguse ja väliskeskkonna negatiivsete tegurite eest.

    Sobib kõikidele nahatüüpidele.

     

    Kasutusjuhend: kandke näpuotstega väike kogus kreemi puhastatud näonahale ja silmaümbruse piirkonnale kui hoolduse viimane etapp, oodake kuni imendumiseni.

    Maht

    12ml, 30ml

    Bränd

    AHC

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Silmakreem AHC Ten Revolution Real Eye Cream For Face”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga