Vistriku plaaster Petitfee Centella Clearing Spot Patch, 23tk

2,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Petitfee Centella Clearing Spot Patch – kiirendab põletike valmimist ja paranemist, jättes naha ilma punetuse ja ketenduseta.

    Patšid võimaldavad täpselt mõjutada probleemseid piirkondi, leevendavad ebameeldivaid tundeid ja sügelust ning takistavad akne teket. Sõltuvalt vistriku arengustaadiumist võivad plaastrid täielikult põletikuprotsessi maha suruda või kiirendada mädapõletiku valmimist.

    Läbipaistvad plaastrid kinnituvad nahale tihedalt, pakkudes maksimaalset antibakteriaalset ja kuivatavat toimet. Erineva läbimõõduga plaastrid võimaldavad neid kasutada nii üksikute vistrike kui ka mitmete põletike puhul.

    Peamised toimeained:

    • Teepuuõli – omab väljendunud põletikuvastast ja antiseptilist toimet, soodustab naha kiiret paranemist. Võitleb pooride ummistumise vastu, normaliseerib rasunäärmete tööd ja rasueritust, vähendab naha läikimist.
    • CICA-kompleks – tõstab naha elastsust ja tugevust, küllastab dermise rakud niiskusega. Moodustab kaitsebarjääri, mis kaitseb nahka UV-kiirguse ja keskkonna kahjulike tegurite eest.
    • Salitsüülhape – omab antibakteriaalset ja bakteritsiidset toimet, reguleerib rasunäärmete tööd, tõmbab välja mustust ja rasu ning takistab uute põletike tekkimist.

    Sobib probleemsele ja rasusele nahale.

    Kasutusjuhend: Kandke eelnevalt puhastatud kuivale nahale sobiva suurusega plaaster, suruge see põletiku piirkonda. Jätke plaastrid 12 tunniks peale, seejärel eemaldage ettevaatlikult.

    Bränd

    PETITFEE

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Vistriku plaaster Petitfee Centella Clearing Spot Patch, 23tk”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga