Rahustavad toonikpadjad Mediheal Madecassoside Blemish Pad

0,70  - 38,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Rahustavad toonikpadjad madecassosiidiga Mediheal Madecassoside Blemish Pad omavad antiseptilist toimet, taastavad kahjustatud nahka ja tugevdavad lipiidkihti. Nad stimuleerivad põletiku paranemist ja kiirendavad akne ravi. Intensiivselt niisutavad, vabastavad kuivusest ja ketendusest, täiendavad niiskuse puudust pärast pesemist ja normaliseerivad pH-tasakaalu.

    Toote põhikomponent on kõrge madecassosiidi kontsentratsioon — puhas isolaad ja aktiivne komponent, mis on saadud Aasia vesinaba taimest. See sobib igat tüüpi nahale, on suunatud üldisele tervise parandamisele ja immuunsuse tõstmisele, ning selle peamised omadused on põletikuvastane, haavu parandav ja noorendav. Madecassosiid tihendab kudesid ja tugevdab kapillaaride seinu, vähendab rosaatsea ja veresoonte tärnide ilmnemist. Stimuleerib regeneratsiooni ja kollageenikiudude sünteesi protsesse, et suurendada naha elastsust ja prinkust.

    Eri liposoomitehnoloogia aitab aktiivsetel komponentidel tungida epidermise sügavustesse, imenduda paremini ja mõjuda nahale erakordselt tõhusalt.

    Täiendavad toimeained:

    • Aasia vesinaba ekstrakt omab põletikuvastast ja haavu parandavat toimet, soodustab naha barjäärifunktsiooni taastumist ja niiskuse hoidmist, vähendab naha tundlikkust, vähendab turset, tugevdab veresooni ja vähendab rosaatsea nähtavust.
    • CICA-kompleks tõstab naha elastsust ja prinkust, täidab rakud niiskusega. Moodustab kaitsekihi, mis kaitseb nahka UV-kiirguse ja keskkonna kahjulike tegurite eest.
    • Kadakaõli värskendab ja parandab jume, kõrvaldab lõtvuse ja väsinud ilme. Parandab mikrotsirkulatsiooni protsesse ja väljutab toksiine.
    • Koirohuõli omab rahustavaid, põletikuvastaseid, antioksüdantseid ja niisutavaid omadusi. Eemaldab põletikud ja punetused, reguleerib rasu tootmist, kõrvaldab rasuse läike.
    • Patšuliõli parandab väiksemaid haavu ja aknejälgi, värskendab, annab tervema välimuse, uuendab ja silub nahka. Ahendab laienenud poore, omab antiseptilist ja niisutavat toimet.
    • Saccharomyces fermentatsiooniekstrakt rikastab nahka mineraalide, aminohapete, beeta-glükaani ja vitamiinidega. Niisutab aktiivselt, aitab nahka helendada ja vähendada kortse. Omab rahustavat toimet.

    Sobib normaalsele, kombineeritud ja tundlikule nahale.

    Kasutusjuhend: pärast pesemist pühkige nahk põhjalikult padjaga. Võib kasutada igapäevaselt hommikul ja õhtul. Kohaliku maskina kasutamiseks: asetage padi vajaliku piirkonna peale, jätke 10-15 minutiks ja eemaldage.

    Maht

    2tk, 100tk

    Bränd

    Mediheal

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Rahustavad toonikpadjad Mediheal Madecassoside Blemish Pad”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga