Näovaht-koorija Anua Heartleaf Quercetinol Pore Deep Cleansing Foam, 150ml

18,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Vaht-koorija kvertsetinooliga pooride sügavpuhastuseks Anua Heartleaf Quercetinol Pore Deep Cleansing Foam sobib ideaalselt rasusele kalduvale nahale.

    Tõhusalt eemaldab kõik mustuse, absorbeerib liigset rasu ja pakub õrna kooriva toime. Poleerib ja ühtlustab naha tekstuuri, pehmendab karedat nahka ja soodustab põletike paranemist. Normaliseerib rasunäärmete tööd ja vähendab päeva jooksul naha rasusust.

    Toote peamine toimeaine on kvertsetinool – patenteeritud kvertsetiini vorm, mis on saadud südamelehe ekstraktist. Sellel on tugev põletikuvastane ja bakteritsiidne toime, see pärsib bakterite kasvu ja soodustab terve naha mikrofloora teket. Efektiivne akne ja teiste põletikuliste protsesside ravis, rahustab õrnalt. Vähendab ärrituste ja kiskumistunde riski pärast pesemist.

    Tootel on kreemjas konsistents koos abrasiivsete osakestega jahvatatud südamelehe lehtedest (3000 ppm), tänu millele muutub nahk õrnaks ja siledaks ning laienenud poorid kitsenevad. Omab värskendavat eukalüpti lõhna.

     

    Lisatoimeained:

    • Anti-Sebum P – taimne kompleks, mis koosneb männi, jalaka, õhtulille ja pueraria ekstraktidest. Kompleks pärsib liigset rasunäärmete aktiivsust, normaliseerib naha rasusust ja kõrvaldab rasuse läike.
    • Südamelehe ekstrakt – normaliseerib naha seisundit, leevendab ärritust, vähendab põletikukoldeid. Tugevdab immuunsust, muudab epidermise vähem tundlikuks ja reaktiivseks.
    • Salisüülhape – puhastab poorid: helendab mustpead ja rasuseid niite, hoiab ära pooride ummistumise, normaliseerib rasu eritumist ja takistab rasuse läike tekkimist.
    • Eukalüpti ekstrakt – omab bakteritsiidset ja põletikuvastast toimet, ennetab akne teket, rahustab ärritust.
    • Kompleks 8 erinevat tüüpi hüaluroonhappest – moodustab nähtamatu kaitsekihi, mis hoiab ära niiskuse aurustumise ja tagab mugava värskuse ja niisutuse tunde näol.
    • Õhtulille ekstrakt – omab põletikuvastast toimet, leevendab punetust ja muudab naha sametiseks.

     

    Sobib kombineeritud ja rasusele nahale.

     

    Kasutamisjuhend: Kandke vajalik kogus toodet niiskele nahale, masseerige õrnalt, pöörates erilist tähelepanu laienenud pooridega piirkondadele, ja loputage seejärel sooja veega

    Nahatüüp

    Kombineeritud, Probleemne/akne, Rasune

    Bränd

    Anua

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Näovaht-koorija Anua Heartleaf Quercetinol Pore Deep Cleansing Foam, 150ml”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga