Essents The History of Whoo Illuminating Refining Essence

0,70  - 99,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    The History of Whoo Illuminating Refining Essence

    Kerge geelitüüpi essents on rikkalikult niisutavate ja toitvate ainetega, tasakaalustab ja helendab nahka mugavalt. Tagab puhta ja läbipaistva nahatooni ning sileda tekstuuri.

    Puhastav, helendav ja regenereeriv essents – annab nahale sära ja suurendab elujõudu. Võitleb tõhusalt kortsude vastu, taastab ja helendab tuhmunud nahka. Essents rikastab nahka õrnalt aktiivsete koostisosadega, soodustab sügavat imendumist, täiendab toitainete ja niisutavate ainete varusid, tugevdab naha elastsust.

    Regulaarsel kasutamisel muutub nahk elastsemaks, pinguldub ja muutub säravamaks. Aitab lahendada nahaprobleeme ja vähendab põletikulisi protsesse.

    Seerum kuulub Cheongidan Regenerating (Hwa Hyun) “Sära ja tervis” sarja – see on taastav, noorendav ja tervist parandav sari, mis põhineb 30 tüüpi idamaistel ravimtaimedel. Selle sarja tooted on valmistatud kuninganna Ja-Hee salajase retsepti järgi, kes oli tuntud oma veatu naha poolest isegi 80-aastaselt. Sarja toodete regulaarse kasutamise tulemusena muutub nahk siidpehmeks, säravaks ja terveks.

    Tänu looduslikele komponentidele, nagu metsiku ženšenni juure ekstrakt, ravimlõhnalise siguri juure ekstrakt, kikkaputke ekstrakt, metsiku sidruni ekstrakt, hirvesarvede ekstrakt, magnoolia ekstrakt, aprikoosituumaõli, oliiviõli, vaarikaekstrakt, poria kookospähkli ekstrakt ja pärlipulber, omab see toode taastavaid ja noorendavaid omadusi.

    Hwa Hyun sari omab noorendavaid omadusi, vähendab kortsude sügavust ja takistab uute tekkimist, tugevdab tõhusalt naha elastsust.

    Optimeerib hüdrolipiidide tasakaalu, silub naha tekstuuri. Taastab elujõudu, niisutab ja puhastab. Ühtlustab nahatooni ja aitab toime tulla vananeva naha probleemidega (kuivus, pigmentatsioon jne.), parandab naha niiskuse säilitamise võimet.

    Tugevdab veresoonte seinu, aitab eemaldada rakkudest mürgiseid aineid ja liigset vedelikku. Toode normaliseerib kudede niiskustasakaalu, aitab säilitada niiskust nahas, kõrvaldab kuivuse, parandab välimust ja vähendab väsimuse märke. Taastab naha elujõudu. Imendub kergesti.

    Pärast essentsi kasutamist näeb nahk välja puhanud, värske ning muutub pehmeks ja siidiseks.

     

    Sobib kõigile nahatüüpidele.

     

    Kasutamisjuhend: Kasutada hommikul ja õhtul, kanda väike kogus toodet peale tooniku kasutamist vatipadjaga või käte abil näo keskosast väljapoole, vältides silmaümbruspiirkonda.

    Nahatüüp

    Kõigile nahatüüpidele, Kombineeritud, Kuiv, Kuperoosne, Normaalne, Probleemne/akne, Rasune, Tundlik

    Maht

    1ml, 150ml

    Bränd

    THE HISTORY OF WHOO

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Essents The History of Whoo Illuminating Refining Essence”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga