Seerum Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 3000 Shot Serum, 50ml

29,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 3000 Shot Serum on kooriv seerum, mis tagab naha õrna uuendamise, silub tekstuuri, rahustab ja niisutab nahka ning pehmendab ketendavaid ja karedaid alasid.

    Seerum ennetab pooride ummistumist, põletike ja mustpeade teket. Ühtlustab nahatooni, vähendab pigmentatsiooni ja vananemisilminguid.

    Sisaldab spetsiaalset Phyto Cica-Nol Leedle™ tehnoloogiat, mis koosneb puhastatud spikulitest ja Aasia vesinaba ekstraktist. See tehnoloogia võimaldab spikulitel töötada maksimaalse efektiivsusega ja viia centella sügavale nahka, vähendades samal ajal ärrituse tekkimise tõenäosust.

    Lisakomponendid:

    • Cica-Nol B5 — patenteeritud kompleks, mis koosneb Aasia vesinaba ekstraktist, madekassosiidist, madekassohappest, asiathappest, asiathosiidist ja pantenoolist. Rahustab ärritust ja punetust, vähendab naha tundlikkust.
    • Salitsüülhape (BHA) — rasvlahustuv hape, mis puhastab poore, helendab mustpead ja rasunööre, hoiab ära pooride ummistumise ja põletike tekke, vähendab naha rasvasust.
    • Aquaxyl™ — glükoosi ja ksülitooli kombinatsioon, mis niisutab ja taastab nahka, ennetab transdermaalset veekadu, vähendab dehüdratsiooni, võitleb ketendusega, pehmendab ja silub nahka.
    • Merevaikhape — omab antiseptilist toimet, matistab nahka, vähendab rasuläike, parandab rakkude hingamist, kiirendab ainevahetust, aktiveerib regeneratsiooni ja uuenemist.
    • SingGreen — kompleks, mis koosneb papaia, õuna, viinamarja ja ploomi ekstraktidest, mis õrnalt koorivad, ühtlustavad tooni ja siluvad nahka.
    • Niasiiniid (vitamiin B3) — aeglustab melaniini liikumist epidermisesse, ennetades sellega pigmendilaikude teket. Vähendab tundlikkust väliste ärritajate suhtes, ühtlustab nahatooni, soodustab kollageeni tootmist ja naha tiheduse suurenemist.
    • Viigimarja ekstrakt sisaldab spetsiaalset ensüümi fitsiini, mis puhastab, koorib õrnalt sarvkihti, ühtlustab tooni ja stimuleerib naha uuenemist, ärritamata nahka.
    • Kolm tüüpi hüaluroonhapet — need niisutavad intensiivselt, säilitavad optimaalse niiskustaseme. Moodustavad kaitsekihi, mis hoiab ära niiskuse kadumise.
    • Granaatõuna ekstrakt — kaitseb oksüdatiivse stressi eest, pehmendab ja omab vananemisvastast toimet.

     

    Sobib kombineeritud, probleemsele ja tundlikule nahale.

     

    Kasutamisjuhend: Kandke seerum näole kohe pärast pesemist või pärast tooniku kasutamist. Pärast imendumist kandke nahale niisutav kreem. Sobib igapäevaseks kasutamiseks.

    Nahatüüp

    Kombineeritud, Kuperoosne, Probleemne/akne, Tundlik

    Bränd

    Medipeel+

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Seerum Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 3000 Shot Serum, 50ml”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Sulle võib meeldida ka…