Vegan füto-kreem 5% pantenooliga Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 Repair Cream

- 26 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Vegan füto-kreem 5% pantenooliga Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 Repair Cream taastab tõhusalt epidermise hüdro-lipiidbarjääri ja tugevdab naha kaitsefunktsioone. Kreemil on väljendunud rahustav toime, leevendab sügelust ja ärritust, kõrvaldab kuivuse ja kestenduse. Õrnalt koorib surnud naharakud, pehmendab ja aktiveerib taastumisprotsesse.

    Kreem tugevdab epidermise kaitsefunktsioone ja lipiidbarjääri, vähendab naha tundlikkust ja kõrvaldab punetuse. Loodud lipiidikihi tugevdamisega moodustub naha pinnale barjäär, mis hoiab ära niiskuse kaotuse ja dehüdratsiooni, säilitades naha toidetud ja niisutatud.

    Kreem sobib suurepäraselt ka rosaatsea vastu võitlemiseks, sest tugevdab veresoonte seinu, vähendab naha tundlikkust ja vähendab kapillaarilaiendite nähtavust.

    Kreemi peamine komponent on 63% “Cica-Nol” kompleksist, mis sisaldab viit centella ekstrakti tüüpi (Aasia centella ekstrakt, madecassosiid, asiaticosiid, asiatikahape ja madecassohape) ning D-pantenooli. See kompleks pakub õrna koorivat toimet, kiirendab naha taastumis- ja paranemisprotsesse, niisutab intensiivselt ja aitab säilitada vajalikku niiskustaset epidermise rakkudes. Rahustab ärritunud nahka ja võitleb põletike vastu.

    Toode sisaldab ka looduslikke AHA- ja PHA-happeid, mis aktiveerivad uuenemisprotsesse ja eemaldavad surnud naharakud. Tänu sellele õrnale koorimisele taastub epidermise optimaalne happelis-aluseline tasakaal, parandab naha jumet, kõrvaldab punetust ja tuhmust, lahustab komedoone ja ahendab poore.

     

    Põhikomponendid:
    CICA-kompleks annab väljendunud taastava ja rahustava efekti. Taastab ja pehmendab nahapinda, kõrvaldab punetuse ja kestenduse, toidab ja tugevdab naha kaitsebarjääri. Reguleerib epidermise veerasvatasakaalu, kiirendab kollageeni ja elastiini kiudude sünteesi, suurendab naha elastsust.
    D-pantenool stimuleerib naha terviklikkuse taastamist, leevendab punetust ja ärritust, omab haavade paranemise omadusi.
    Taimne kollageen taastab epidermise struktuuri seestpoolt, tugevdab rakkude seinu ja parandab valkude ainevahetust. Toetab naha maatriksit, silub kortsukesi ja voldikesi.
    Kameeliaõli on ainulaadne õli, mis mõjutab mitte ainult naha pinda, vaid ka epidermise sügavaid kihte, aktiveerides prokollageeni sünteesi ja taastades rakkude barjäärifunktsioone ning naha ülemise kihi kaitseomadusi.
    Portulaka ekstrakt stimuleerib naha rakkude taastumist ja haavade paranemist, omab tugevat antitoksilist toimet, ahendab poore ja vähendab rasueritust.
    Seesamiseemne ekstrakt niisutab ja tugevdab nahka, taastab kaitsebarjääri, suurendab naha elastsust ja vetruvust.

    Sobib kuivale ja tundlikule nahale.

    Kasutamisjuhend: Kandke vajalik kogus kreemi hoolduse viimase etapina nahale.

    Nahatüüp

    Kuiv, Kuperoosne, Probleemne/akne, Tundlik

    Maht

    10ml miniatuur, 50ml

    Bränd

    Medipeel+

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Vegan füto-kreem 5% pantenooliga Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 Repair Cream”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Sulle võib meeldida ka…