Valgendav seerum AXIS-Y Dark Spot Correcting Glow Serum, 50ml

21 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Valgendav seerum AXIS-Y Dark Spot Correcting Glow Serum ühtlustab näonahatooni, helendab hüperpigmentatsiooni, tedretäppe, aknearme ja fotovananemise märke.

    Niisutab ja pehmendab nahka, põhjustamata ärritust, toimides õrnalt. Annab ühtlase jume ja tervisliku sära, parandab naha tekstuuri. Hoiab ära uute pigmendilaikude tekkimise.

    Seerumil on kerge tekstuur ja see imendub suurepäraselt. Toode on pakendatud doseerimistorusse, mis muudab selle kasutamise hügieeniliseks ja mugavaks.

    Seerumi peamine toimeaine on 5% niatsiinamiidi, mis on universaalne koostisosa valgendava toimega efektiivses kontsentratsioonis. Niatsiinamiid takistab melaniini pigmendi transportimist naha ülemistesse kihtidesse, helendades nahka, tugevdades epidermise loomulikku kaitsebarjääri, normaliseerides rasueritust ja stimuleerides kollageeni tootmist.

    Täiendavad toimeained:

    Erütritool annab tootele jahutava efekti, omab tugevat rahustavat toimet, võitleb tõhusalt sügeluse ja ärritusega, aitab niiskust säilitada.

    Taimne skvalaan — antioksüdant, niisutab intensiivselt ja hoiab ära kuivuse, kiirendab paranemist ja ennetab enneaegset vananemist.
    Astelpaju ekstrakt on rikas C-vitamiini poolest. See helendab õrnalt ja ühtlustab jumet, pakkudes rakkudele antioksüdantset kaitset.
    Papaiaekstrakt pakub õrna, kuid tõhusat puhastust ja koorimist. Sellel on valgendav toime, mis ühtlustab üldist tooni ja parandab jume.
    Glutatioon — antioksüdant ja valgendav aine, mis helendab pigmendilaike ja aknearme, silub kortse, parandab naha elastsust, stimuleerib taastumist, aeglustab vananemisprotsesse ja võitleb punetusega.
    Acerola (Barbadosi kirsiekstrakt) on rikas C-vitamiini, mineraalsoolade, valkude ja flavonoidide poolest. Sellel on kõrge antioksüdantne aktiivsus. Tõstab naha elastsust ja aeglustab vananemisprotsesse, eemaldab punetust, tugevdab veresooni, helendab pigmendilaike ja parandab naha üldist tooni.
    Riisikliiekstrakt ühtlustab tooni, vähendab punetust, säilitab naha puhtuse ja elastsuse.
    Allantoiin pehmendab nahka, kiirendab paranemist, omab antioksüdantset toimet ja aitab vähendada nahareaktiivsust.
    Arginiin — aminohape, mis parandab vereringet, suurendab kaitsefunktsioone, annab elastsuse, aktiveerib kollageeni ja elastiini tootmist ning soodustab haavade paranemist.
    Naatriumhüaluronaat — madala molekulmassiga hüaluroonhape. Tungib sügavale sarvkihti, niisutab intensiivselt, parandab elastsust ja silub naha pinda.
    Sobib kõigile nahatüüpidele.

     

    Kasutusjuhend: Pärast näo puhastamist ja tooniku kasutamist kandke seerum näole ja jaotage see ühtlaselt nahale.

    Bränd

    AXIS-Y

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Valgendav seerum AXIS-Y Dark Spot Correcting Glow Serum, 50ml”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Sulle võib meeldida ka…