Niisutav ja rahustav kreem Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream

- 25,90 

  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€

    Niisutav kreem laktobakteritega Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream rahustab ärritunud nahka, taastab naha mikrobioomi, niisutab ja annab nahale kauni loomuliku sära. Kreem aitab vähendada liigset rasueritust ja rahustada ärritust. Toode kaitseb nahka dehüdratsiooni eest, tagab mugavustunde, leevendab ärritust, omab antioksüdantset ja antibakteriaalset toimet ning normaliseerib hüdrolipiidide tasakaalu.

    Tootel on kerge kreem-geeli tekstuur ja see sisaldab liposoomikapsleid, mis sarnanevad raku membraanide struktuuriga, tänu millele tungivad kõik kapslite sees olevad aktiivsed koostisosad sügavale epidermisesse ja imenduvad tõhusamalt nahka.

    Kreem jätab nahale kauni särava viimistluse, andes glow-efekti. Regulaarse kasutamise tulemusena muutub nahk värskeks, siledaks, elastseks, tihedaks ja säravaks. Kreem sisaldab kõrget kontsentratsiooni probiootikume ja looduslikke ekstrakte, mis tugevdavad naha kohalikku immuunsust.

     

    Naha mikrobioomi taastamist tagab võimas probiootikumide kompleks:
    • Bifidobakterite lüsaadid — bioloogiliselt aktiivsete ainete kompleks, mis on saadud bifidobakterite lüsaadi biofragmenteerimise meetodil. Omab võimsaid taastavaid, reparatiivseid ja kaitseomadusi. Stimuleerib fibroblastide, mis on naha sidekoe põhilised rakud, vohamist. See selgitab kreemi suurepärast võimet siluda kortse ja muuta nahk siledaks ja ühtlaseks.
    • Laktobakterid heledavad, niisutavad, kõrvaldavad punetust, reguleerivad melaniini tootmist epidermises, koorivad õrnalt sarvestunud kihi ja kiirendavad regeneratsiooniprotsesse.
    • Fermenteeritud ekstraktid omavad võimsaid taastavaid, reparatiivseid ja kaitseomadusi. Silub kortse, ühtlustab naha tekstuuri ja tugevdab kaitsebarjääri. Heledab pigmenteerumist ja parandab naha tooni.
    Toode sisaldab ultra-niisutavat taimede kompleksi:
    • Krizanteemi ekstrakt — looduslik antioksüdant, mis rahustab õrnalt nahka ja leevendab põletikku. Sisaldab rohkelt kasulikke vitamiine, mis aitavad võidelda vananemise vastu, parandavad vereringet ja ühtlustavad ning parandavad naha tekstuuri.
    • Selaginella ekstrakt toidab, niisutab ja taastab nahka sügavalt. Omab antioksüdantset toimet, mis hoiab ära rakkude hävimise ja aeglustab vananemisprotsesse.
    • Lagritsajuure ekstrakt pehmendab ja omab põletikuvastast toimet, omab puhastavat ja heledavat toimet, regenereerib ja ravib, sobib tundlikule nahale.
    Toode sisaldab ka:
    • Patenteeritud CICA-kompleks — sisaldab aasia vesinaba ekstrakti, asiakosiidi, aziatiinhapet, madekasiinhapet ja madekassosiidi. Kompleksil on tugev haavade paranemise ja rahustav toime. Taastab ja pehmendab naha pinda, kõrvaldab punetust ja ketendust, toidab ja tugevdab naha kaitsebarjääri.
    • Niasiiniamiid (vitamiin B3) stimuleerib kollageeni sünteesi ja parandab naha kaitsefunktsioone, aitab vähendada transepidermaalset veekadu ja vähendada pigmenteerumist, pehmendab, parandab naha elastsust, niisutab, kitsendab poore, rahustab, sobib tundlikule nahale, omab soojendavat toimet ja parandab mikrotsirkulatsiooni, heledab nahka.
    • Taimsed ekstraktid omavad toniseerivat ja rahustavat toimet. Omavad võimsaid antibakteriaalseid omadusi, toidavad nahka kasulike komponentidega, pehmendavad nahka ja parandavad jume. Omavad väljendunud antibakteriaalseid omadusi, rahustavad ärritust, leevendavad põletikku, ühtlustavad naha tooni.
    • Beetain salitsülaat — salitsüülhappe BHA-derivaat. Stimuleerib sarvestunud naharakkude koorumist ja rakkude uuenemist, omab antimikroobset toimet, normaliseerib naha pH-d ja rasueritust, heledab pigmenteerumist, omab antioksüdantset potentsiaali.
    • Ceramiidid aitavad nahka uuendada, parandavad kaitse- ja barjääri funktsioone, normaliseerivad hüdrolipiidide tasakaalu, kaitsevad nahka dehüdratsiooni eest ja omavad noorendavat potentsiaali.

     

    Sobib normaalsele, rasusele, kombineeritud ja tundlikule nahale. Eriti soovitatav dehüdreeritud nahale.

     

    Kasutusjuhend: Kandke väike kogus toodet hoolduse viimase sammuna.

    Maht

    10ml miniatuur, 80ml

    Nahatüüp

    Kõigile nahatüüpidele, Kombineeritud, Kuiv, Kuperoosne, Normaalne, Probleemne/akne, Rasune, Tundlik

    Bränd

    Manyo

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Niisutav ja rahustav kreem Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga