Vibro-rullmassaažiseade Wellderma Face Lifting Vibrating Roller

25,90 

Laos
  • Kontrollida märk Примерный срок доставки: до 4х рабочих дней
  • Valmis Бесплатный транспорт: заказы начиная с 200€
    Vibro-rullmassaažiseade teostab minutis 6000 väikest vibratsiooni, võimaldades intensiivset ja kompleksset näomassaaži, mis stimuleerib õrnalt lihaste toonust ja normaliseerib vereringet. Tänu vibratsioonile paraneb lihaskoe töötlemise efektiivsus, kiirenevad ainevahetusprotsessid ja näonahk saab värskema jume ning turse väheneb.

    Toime:

    • Parandab lokaalselt vereringet ja lümfivoolu.
    • Eemaldab turset ja ühtlustab nahatooni.
    • Toetab näoovaali tõstmist.
    • Tõstab naha elastsust ja toonust.
    • Parandab kosmeetikatoodete aktiivsete koostisosade imendumist.

     

    Massaažiseadme kasutamise põhireeglid:

    Tähelepanu! Ärge kasutage massaažiseadet tugeva survega, see võib kahjustada nahka või põhjustada seadme rikke.

    1. Ärge kasutage massaažiseadet õhukese nahaga piirkondades: sõrmed, kilpnäärme piirkond, Achilleuse kõõlus jne.
    2. Vale kasutamine võib põhjustada naha vigastusi, kuna seade on ette nähtud naha voldi haaramiseks.
    3. Hoidke massaažiseadet naha suhtes nurga all, kergelt tõstes selle käepidet. Nahk võib punaseks muutuda, kui jätkate massaažiseadme kasutamist valuliku tunde või tugeva survega.
    4. Tehke massaaž puhastatud nahal. Enne protseduuri on soovitatav kanda kreemi, seerumit või õli; samuti võib massaažiseadet kasutada kuivale nahale.
    5. Liigutage massaažiseadet ainult piki massaažijooni/lümfivoolu suunas.
    6. Protseduuri kogukestus ei tohiks ületada 5–10 minutit. Soovitatav on teha massaaži kuuridena 10–14 päeva järjest või 1–3 korda nädalas.
    7. Tursumisvastase efekti suurendamiseks soovitatakse kasutada massaažiseadet jahutatuna: enne kasutamist asetage see 15–30 minutiks külmikusse.

    Näo massaažijooned: • Soovitatav on alustada massaaži näo alumisest osast ja liikuda massaažijoonte järgi ülespoole. • Otsmiku keskelt meelekohtade poole. • Ninajuurest ülespoole otsmiku keskpaika. • Nina tiibadest meelekohtade poole. Suunurkadest kõrvakeskmesse. • Lõua keskelt mööda alalõuga kõrvapulgani.

    Ettevaatusabinõud:

    1. Ärge kasutage massaažiseadet, kui teil on metallide suhtes allergia. See võib põhjustada soovimatuid nahareaktsioone ja terviseprobleeme.
    2. Enne massaažiseadme kasutamist testige seda väikesel nahapiirkonnal, et veenduda negatiivsete reaktsioonide puudumises. Kui massaaži ajal või pärast seda tekib punetus, turse, sügelus või muud soovimatud nahareaktsioonid, lõpetage kasutamine ja pöörduge dermatoloogi poole.
    3. Alustage massaažiseadme kasutamist lühikese aja jooksul, suurendades järk-järgult massaaži kestust. Pikaajaline kasutamine võib põhjustada soovimatuid nahareaktsioone.
    4. Hoidke massaažiseadet kuivas kohas toatemperatuuril. Hoidke eemal otsesest päikesevalgusest.
    5. Hoidke massaažiseadet laste eest kättesaamatus kohas nende ohutuse tagamiseks.

    Vastunäidustused: • Nahapõletikud (põletikud, herpes, ekseemid jne). • Nahakahjustused massaažipiirkondades (kriimustused, avatud haavad, marrastused). • Uusmoodustised massaažipiirkondades (papilloomid, sünnimärgid, fibroomid, tüükad). • Implantaadid massaažipiirkondades. • Seisund pärast erinevaid koorimisi. • Kirurgilised sekkumised (sealhulgas invasiivsed noorendusmeetodid: kuldsed niidid, meso- ja biorevitalisatsiooni protseduurid, botuliintoksiini või täiteainete süstid). • Nahatundlikkuse häired trauma või närvisüsteemi haiguse tõttu. • Metallide suhtes ülitundlikkusest tingitud allergilised reaktsioonid.

    Kasutamine: Vibratsiooni sisselülitamiseks/väljalülitamiseks keerake massaažiseadme käepideme otsas olevat ketast „ON/OFF“. Patarei paigaldamiseks või vahetamiseks keerake massaažiseadme käepideme otsas olevat ketast „OFF“, et vibratsioon välja lülitada, seejärel keerake kate lahti ja sisestage 1 AA-patarei õiges suunas, keerake kate kinni. Kasutage massaažiseadet kuivale nahale või tehke massaaži õli, kreemi või seerumi abil paremaks libisemiseks. Liikuge massaažijoonte suunas – keskelt perifeeriasse ja/või alt üles.

    Massaaži kestus ei tohiks ületada 8–10 minutit. Kui te ei kasuta massaažiseadet pikka aega, hoidke seda ilma patareita. Massaažiseade EI ole veekindel – ÄRGE kastke seda vette ega muudesse vedelikesse. Vajadusel puhastage massaažiseadet pehme niiske salvrätikuga ja kuivatage see korralikult. Patareid ei kuulu komplekti. Hoidke lastest kättesaamatus kohas. Ärrituse tekkimisel lõpetage koheselt kasutamine.

     

    Oluline! Massaažiseade EI OLE veekindel – ÄRGE KASTKE seda vette ega muudesse vedelikesse. Vajadusel puhastage massaažiseadet pehme niiske salvrätikuga ja kuivatage see korralikult.

    Bränd

    WELLDERMA

    Arvustused

    Tooteülevaateid veel ei ole.

    Ole esimene, kes hindab toodet “Vibro-rullmassaažiseade Wellderma Face Lifting Vibrating Roller”

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga